≫ 

Neđeljkov advokat tvrdi da nema nijednog dokaza da je ubio mladića na Zvezdari: "On nikad nije priznao policiji da je izvršio zločin"

Prilikom saslušanja pred višim tužiocem, Neđeljko je izjavio da pokojnog Miloša nije poznavao, nikad ga nije video, niti mu je bilo kako naudio

  • 18
Nedeljko Djurovic, Milos Mileusnic

Foto: Facebook

Poznati požarevački advokat Jovan Stanojević, koji zastupa Neđeljka Đ. (28), iz Požarevca, osumnjičenog za ubistvo studenta Miloša Mileusnića (24), iz Čačka, tvrdi da među dokazima u ovom slučaju ne postoji nijedan koji tereti njegovog branjenika.

- Pregledao sam sav dokazni materijal koji mi je dostavljen i u njemu nema ni jednog jedinog dokaza koji na bilo koji način ukazuje na umešanost mog branjenika. Takođe, nema ni one izjave o kojoj su neki mediji pisali, u kojoj je moj branjenik, navodno, priznao policiji da je izvršio ubistvo. Takve izjave nema, nikad nije ni postojala, jer moj branjenik tako nešto nikad nije izjavio. U dokaznom materijalu priložena je samo njegova izjava data tužiocu, u kojoj on negira izvršenje ubistva - rekao je Stanojević.

Ubijeni Miloš Mileusnić/ Foto: Facebook

On dodaje da u postupku prepoznavanja niko od svedoka nije prepoznao osumnjičenog Neđeljka, što, takođe, govori u prilog njegove nevinosti. Njemu je pritvor određen od 29. januara, i na takvu odluku njegov branilac podneo je žalbu. Međutim, odgovor na nju još uvek nije dobio, iako je istekao zakonski rok od sedam dana.

- Osim odgovora na žalbu, još uvek mi nisu pristigli ni rezultati DNK analize. Sledeće što predstoji u ovom postupku jeste saslušanje svedoka, koje je zakazano za narednu sredu i četvrtak - rekao je advokat Stanojević.

Neđeljko Đ. uhapšen je 28. januara zbog sumnje da je dan ranije nožem usmrtio Miloša Mileusnića, u beogradskom naselju Zvezdara. Neđeljko je zaposlen u kostolačkom privrednom društvu RIO, a povremeno je boravio u Beogradu, gde njegova porodica ima svoj stan.

Prilikom saslušanja pred višim tužiocem, on je izjavio da pokojnog Miloša nije poznavao, nikad ga nije video, niti mu je bilo kako naudio.

VIDEO: U centru Beograda pronađeno beživotno telo muškarca

(Telegraf/ Večernje novosti)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Aleksandar

    18. februar 2019 | 12:44

    Zamisli psihologiju tog advokata koji ce da brani i eventualno oslobodi coveka za ubistvo bez ikakvog povoda. Samo zato sto ce za to biti dobro placen i zato sto to moze da uradi.. On je mozda moralno gledano i grdji nego sam branjenik

  • Ma nije on takav

    18. februar 2019 | 12:10

    I sad krece nase pravosudje. Klasika, nema dokaza, para vrti gde burgija nece. Nazalost kod nas je cist priner divljeg zapada.

  • Predrag Z.

    18. februar 2019 | 12:12

    Mnogi nisu priznali ali to ne znači da su nevini.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA