Uzela sam Stefana u naručje i molila da ustane! A nije, neće nikad više: Dirljive reči tetke preminulog mladog fudbalera

Stefan Todorović (19), mladi fudbaler iz Obreža kod Varvarina iznenada je preminuo na fudbalskoj utakmici u nedelju u Ćićevcu

  • 3

Stefan Todorović (19), mladi fudbaler iz Obreža kod Varvarina, koji je iznenada preminuo na fudbalskoj utakmici u nedelju u Ćićevcu, odrastao je kod svoje rođene tetke, Marije Belkić u selu, koja mu je bila i hranitelj. U ožalošćenom domu čekaju rezultate obdukcije u Opštoj bolnici Kruševac, spremaju se za sahranu, navode Novosti.

Tragičan kraj mladog sportiste koji nije živeo pored bioloških roditelja odigrao se na prijateljskom, trening meču FK “Sloga” iz Ćićevca i FK “Junior” iz Obreža, čije je boje branio Stefan.

Stefan Todorović, Foto: Facebook

DOŠAO JE NA BICIKLICI I OD TADA SE NISMO RAZDVAJALI

- Bio je kod mene od prvog razreda škole, došao je na biciklici i od tada se nismo razdvajali. Bio je dobar đak, završavao je srednju školu, planirao studije, mašinstvo. Uvek nasmejan, dobar drug, koji čuva tajne. Mojim ćerkama Silvani i Maji, bio je kao rođeni brat, unukama omiljeni uja. Naše je bio sve - svedoči za Novosti Marija Belkić, Stefanova tetka.

Stefanova tetka Marija bila mu je i hranitelj. Zatičemo je u sobi njenog bratanca, pored radnog stola, prve fudbalske lopte i navijačkih oznaka FK Partizan, čiji je bio strastveni navijač.

UZELA SAM GA U NARUČJE I MOLILA DA USTANE

- Strahovala sam kada se razboli, da ga ne uhvati ovaj grip, jurila ga da jede povrće, da bude jači, sekirala se što je dugo na treningu, a svi bi mi odgovarali: pa bolje što je sportista, nego da ide po kafanama - govori nam kroz suze tetka Marija. - Po ćerci sam videla šta se dogodilo, samo je vrisnula kada je trener rekao za tragediju. Krenula sam do Doma zdravlja u Varvarinu, usput molila majku Bogorodicu da ga probudi. Nisam znala da je dete već mrtvo. I nisam mogla da poverujem, ni kada sam ga videla i uzela u naručje. Samo sam mu govorila da ustane. A nije, neće nikad više - očajna je tetka Marija.

Sahrana mladića trebalo bi da bude u sredu u 13 sati na Novom groblju u Obrežu.

VIDEO/Ljube kip umesto sina: Predrag i Jelica četiri i po godine tragaju za ubicom svog jedinca Marka

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Partizan Beograd

    18. februar 2019 | 19:06

    Sine neka ti je laka zemlja, pocivaj u miru.

  • Viki

    18. februar 2019 | 19:14

    Neki ne bi smeli da se bave sportom zbog sr ane slabosti. Retko se to kad temeljno ispituje. Ovo nije prvi put.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA