Silovao i podvodio komšiji pastorku (10) u Aleksandrovcu da bi platio račune: Preti mu kazna od 16 godina

Policija je nakon hapšenja Ljubiše K. saslušala njegovu nevenčanu suprugu koja je izjavila da nije primetila da njena ćerka trpi seksualno zlostavljanje

  • 8

Kaznu zatvora od 16 godina, zatražilo je Više javno tužilaštvo u Negotinu za Ljubišu K. (72), iz sela Aleksandrovac, zbog silovanja i podvođenja maloletnice. On je optužen da je od 2013. godine pa sve do februara 2018. napastvovao devojčicu.

Ljubiša je 2013. godine počeo da živi sa mnogo mlađom ženom, koja je državljanka Bugarske, i njenom tada devetogodišnjom ćerkom B. V. Seksualna tortura je počela kad je devojčica napunila 10 godina, pa je B. V. tek februara 2018. godine skupila hrabrost, otišla u policiju i prijavila očuha.

- Bila je veoma uplašena i uznemirena. Ispričala nam je da je očuh poslednjih pet godina primorava na seks i to od njene desete godine. Rekla je da je Ljubiša u poslednje tri godine primorava na seks i sa njegovim prijateljem N. M. koji živi u okolini Zaječara da bi platio račune. Kazala je doslovce "Kad on dođe, Ljubiša mu uzme 100 evra i mene ostavi s njim da radi šta hoće" - kaže izvor.

Seksualna tortura je počela kad je devojčica napunila 10 godina, pa je B. V. tek februara 2018. godine skupila hrabrost, otišla u policiju i prijavila očuha Foto-ilustracija: Profimedia/Alamy

Policija je nakon hapšenja Ljubiše K. saslušala Ljubišinu nevenčanu suprugu koja je izjavila da nije primetila da njena ćerka trpi seksualno zlostavljanje.

- To je skromno domaćinstvo. Ljubiša je bio kovač i sad popravlja sekire, motike i kose, a njegova žena radi za nadnicu... Vole da popiju i on i ona - kažu meštani ovog sela.

N. M. iz okoline Zaječara je u istrazi priznao da je Ljubiši davao novac da bi ga devojčica oralno zadovoljavala. N.M. se nagodio sa Tužilaštvom i on je pravosnažno osuđen na godinu dana zatvora.

VIDEO: Kako se odbraniti od silovatelja

(Z.A.)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Linz

    19. februar 2019 | 12:31

    Je to demokracija koju ste zeljeli, u Yugi se takve stvari nisu desavale. Jadan narod samo.

  • Anka

    19. februar 2019 | 11:41

    Sve bi ja njih na elektronsku stolicu

  • JA

    19. februar 2019 | 11:14

    Samo 16 godina?!? Bruka!!!! Sta je dozivelo dete, od 9. godine, trauma za ceo zivot.. Boze spasi nas ovih monstruma!!!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA