≫ 

Novi snimci saobraćajne nesreće kod Doljevca otkrivaju gde je sedeo Zoran Babić kada se automobil zabio u vozila na naplatnoj rampi

Na snimcima se vidi da je za volanom "škode superb" koja je udarila u "opel" bio vozač Dejan S, koji je i uhapšen nakon udesa

  • 90

U nesreći koja se dogodila 31. januara ove godine na naplatnoj rampi Doljevac, na autoputu Niš-Leskovac, poginula je Stanka Gligorijević (52) iz Debelice kod Knjaževca, dok je direktor Koridora Srbije Zoran Babić teško povređen.

"Blic" je došao u posed snimaka sa mesta nesreće za koje tvrdi da su originalni. Na snimcima se vide okolnosti udesa - snimak neposredno pre i nakon nesreće. Na snimcima se vidi i da je direktor Koridora Srbije Zoran Babić sedeo na zadnjem sedištu, iza suvozačevog sedišta, a da je za volanom "škode superb" koja je udarila u "opel" bio vozač Dejan S, koji je i uhapšen nakon udesa.

Na prvom snimku sa sigurnosne kamere na benzinskoj pumpi neposredno pre naplatne rampe Doljevac, vidi se direktor Koridora Srbije Zorana Babić u bež džemperu kako kupuje osveženje, izlazi iz prodavnice i seda u automobil pozadi, na mesto iza suvozačevog. Automobil se isparkirava u rikverc i odlazi sa pumpe.

Na drugom snimku sa same rampe se vidi prolazak "škode superb" u kojoj je Babić, i vozač u tamnoj jakni. Neposredno nakon udesa, vidi se vozač u tamnoj jakni kako izlazi iz vozila, zaobilazi ga otpozadi, prvo otvara prednja, a zatim i zadnja vrata sa desne strane, gde se nalazi povređeni Babić, kome radnici sa naplatne rampe ukazuju pomoć. 

Dalje se na snimku vidi i trenutak kada povređene odvoze u kola hitne pomoći, među kojima je i Zoran Babić na nosilima u istom džemperu. Snimke možete da pogledate OVDE.

VIDEO: Uništen auto žene koja je izgubila život u nesreći kod Doljevca

(Telegraf.rs/Blic)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Rea

    21. februar 2019 | 19:12

    To su stvarno niski pokusaji opozicije da iskonstruise situaciju

  • Bogdan

    21. februar 2019 | 18:53

    Opozicija koristi cak i ovakve situacije da sakuplja jeftine poene i ponovo je dokazano da iznose neistinite i ne proverene cinjenice.

  • Др

    21. februar 2019 | 19:16

    Шта, опет не ваља!?????

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA