Na Voždovcu upucan trener Bokserske reprezentacije Srbije: Nepoznati napadač mu ispalio dva metka u leđa (FOTO)

Marčeta je ranjen jedva otupuzao do trotoara gde su ga našli

  • 19

Trener Bokserske reprezentacije Srbije Mane Marčeta (38) ranjen je večeras oko 21 sat u Ulici Tome Rosandića kod broja 15 na Voždovcu.

Nepoznati napadač ispalio je dva metka u leđa proslavljenom bokseru, koji je nakon ranjavanja je otpuzao do desetak metara udaljenog trotoara, gde je pronađen i prevezen na reanimaciju.

Mane Marčeta je ranjen večeras Foto: Facebook/Mane Marceta

Kako saznajemo trenutno se nalazi u Urgentnom centru i nije životno ugrožen.

Mane Marčeta se rodio 1981.godine u Bajinoj Bašti u Srbiji. Prema rečima poznavaoca prilika u srpskom boksu od prvog dana bilo je jasno da je izuzetno nadaren  i odvažan borac.

To je potvrdio time što mu je trebalo samo 6 meseci da postane kadetski prvak Jugoslavije u srednjoj kategoriji, a samo malo kasnije i vice šampion Evrope na prvenstvu koje se održavalo 1997. godine u Makedoniji.

Nepoznati napadač je bokseru ispalio dva hica u leđa Foto: Facebook/Mane Marceta

U amaterskom ringu, Mane se takmičio za različite klubove i bio uspešan kako u pojedinačnoj tako i u ekipnoj konkurenciji. Boksujući za Partizan, Vojvodinu, Kraljevo, Radnik iz Bijeljine, Bosanski Brod, dva puta je bio pojedinačni prvak Srbije u super teškoj kategoriji, tri puta pojedinačni prvak BiH, i dva puta ekipni šampion BiH.

Odboksovao je oko 150 amaterskih mečeva.

Marčeta je trenutno jedan od trenera Bokserske reprezentacije Srbije.

(Telegraf.rs/Kurir)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • jugović

    23. februar 2019 | 08:31

    Ljudi! Ovo je bio jedan od najboljih boksera Srbije. Koji je u svetu našu zastavu nosio. I uvek se u ring borio. Čude me ove glupe izjave i komentara. Kao da on izgeleda tako i da je loš momak. Što?????? Jer je trebao da igra balet ili da se bavi nekim drugim sportom ? On je bio borac u duši. Takve ljude cenim. A ta kukavica što pucala sleđa je obično gov...... i ako se zamerio slavni bokser sa kriminalcima. Treba im pokazati zube. Uvek!

  • Sumadinac

    23. februar 2019 | 09:10

    Dali ima nesto lepo dase cuje o SRBIJI kadagod citam samo ubistva

  • Licemerka

    23. februar 2019 | 00:14

    Policija u civilu DA POD HITNO PRETRESA SVAKOG GRAĐANINA U BEOGRADU TJ. SRBIJI!!!!!!!!!!!!!!!KOME NAĐE 🔫 ORUŽJE, ODMAH POD 🔒 KATANAC - U ZATVOR!!!!!!!!!!!!!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA