≫ 

Brate u veri, blagoslovljeno pamćenje tebi: Hirurg, vođa "Noćnih vukova" oprostio se od Mirka Butulije

Butulija je bio predsednik moto kluba "Stara Hercegovina" koji je bio u bliskim odnosima sa "Noćnim vukovima"

  • 8

Vođa "Noćnih vukova" Aleksandar Zaldastanov zvani Hirurg na svom Fejsbuk profilu oprostio se od predsednika AMSS Mirka Butulije, koji je juče ubijen u prostorijama Saveza. Butulija je bio predsednik moto kluba "Stara Hercegovina" koji je bio u bliskim odnosima sa "Noćnim vukovima".

Reči Aleksandra Zaldastanova Hirurga, bliskog prijatelja lidera Rusije Vladimira Putina, najbolje govore koliko je poštovao Butuliju i koliko je za "Noćne vukove" veliki gubitak njegova smrt.

- Danas u Srbij je ubijen Mirko Butulija - predsednik Auto-moto saveza Srbije, potpredsednik sportskog saveza Srbije, predsednik motorističkog kluba "Stara Hercegovina". Mirko je bio naš veliki prijatelj koga su Noćni vukovi nazivali bratom. On je veoma poštovao Noćne vukove, delio našu borbu i naša verovanja, uvek pomagao našem klubu, podržavao naš posao i načela kojima se vodimo. Blagoslovljeno pamćenje tebi, naš brate u veri, savezniče i prijatelju - napisao je Hirurg na ruskom i na srpskom jeziku.

VIDEO/Upucan Mirko Butulija: Generalni sekretar AMSS-a izrešetao predsednika u kancelariji, pa oduzeo sebi život

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA