≫ 

Motkom polomio devojci rebra, probio joj pluća, nožem unakazio lice i peglom pekao ruke: Uhapšen nasilnik iz Novog Sada

Devojka se i pored višestrukih teških povreda oporavlja i nalazi u stabilnom zdrastvenom stanju

  • 24

Novosadska policija uhapsila je Đ.L. (24) zbog sumnje da je pretukao svoju devojku I.F. (22) u stanu u širem centru Novog Sada.

Devojka je zadobila teške povrede zbog čega je prebacena u Institut za plućne bolesti u Sremskoj Kamenici, na odeljenje grudne hirugije.

Kako se navodi, osumnjičeni joj je rukama, nogama, i drvenom motkom polomio rebra, probio joj pluća, nožem unakazio lice i peglom joj pekao ruke.

Kako je potvrđeno za 021, u ovoj zdravstvenoj ustanovi je konstatovano da je zadobila višestruke prelome rebara, nagnječenje grudnog koša, nagnječenje plućnog krila, probušene su joj plućne maramice, a imala je i krv u plućima, brojne povrede i opekotine po licu i rukama, kao i više uboda i posekotina na butinama.

Kako su za 021.rs naveli u Institutu, devojka se i pored višestrukih teških povreda oporavlja i nalazi u stabilnom zdrastvenom stanju.

On je priveden i određen mu je pritvor do 48 sati, nakon čega će uz krivičnu prijavu za nasilje u porodici biće sproveden na saslušanje u tužilaštvu.

U policiji su za 021.rs potvrdili da je osumnjičenom istovremeno po hitnom postupku izdata zabrana prilaska oštećenoj i naredba da napusti stan u kome su zajedno živeli.

(Telegraf.rs/Tanjug)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Vesna S

    14. mart 2019 | 12:44

    Ima li ova devojka oca ili brata? Ovakvim siledžijama treba da osete isto na svojoj kozi, a ne da odlezi negde par meseci sa punim pansionom na teret drzave! Na žalost ovde treba pravdu uzeti u svoje ruke !!!

  • Ćupričanin

    14. mart 2019 | 12:39

    Samo debela robija i težak fizički rad do iznemoglosti,malo vode i parče hleba i to bajatog kol’ko da ne crkne... i onda u rudnik da ne vidi belo videlo,ili kamenolom na 50+ i to sve da se prenosi svako veče na RTS-u u 19:30 na dnevniku kao primer ostalima

  • Keva

    14. mart 2019 | 12:32

    E ja bih mu presudila, onako roditeljski. Ni namrštila se ne bih.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA