Penzionisani policajac zaključao je kuću, otišao u svinjac i razneo se bombom: 7 dana su ga tražili, a kada je policija provalila unutra, zatekli su horor (FOTO)

Nekoliko njegovih kolega je potvrdilo da je bio zdravstveno loše

  • 3

Penzionisani policajac Miodrag M. (57) iz Sente, oduzeo je sebi život tako što je legao na ručnu bombu i razneo se. Kako saznajemo, nakon nemilog čina, inspektori, policija i nadležni obavili su uviđaj, a bomba koja je aktivirana u zadnjem delu kuće danas će biti odstranjena.

Penzionisani policijac koji je dugo godina proveo na ratištu u Bosni i na Kosovu, imao je traume koje su ga pratile do poslednjeg dana. Pored zdravstvenih problema, visokog krvnog pritiska, Miodrag je bio i u komi nakon jedne teške operacije. Bolnicu u Senti napustio je samovoljno i otišao na kućno lečenje.

ŽIVOT MU NIJE BIO LAK

Komšije penzionisanog policajca nisu bile raspoložene za priču, nekoliko kolega je potvrdilo da je bio zdravstveno loše, da se često žalio, život mu nije bio lak, ali niko nije verovao da će se odlučiti na suicid.

Mesto gde je pronađen policajac, Foto: Telegraf

Njegov nestanak prijavljen je još prošle nedelje. Kako su vrata kuće bila zaključana, a Miodrag se nije javljao na telefon, blizak rođak je pozvao policiju i tada je pronađen u zadnjem delu kuće.

Njegovo beživotno telo pronađeno je u svinjcu, u prostoriji gde je držao domaće životinje. Naokon uviđaja, telo je poslato u centar za sudsku medicinu u Novom Sadu. Policijska patrola i dalje obezbeđuje kuću i prilaz nikome nije dozvoljen.

VIDEO: Za dve nedelje 320 ljudi pozvalo SOS telefon za sprečavanje samoubistava

(D. I.)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Imenjak

    14. mart 2019 | 16:51

    A testovi ovo ono terminatori eeeee ono u glavi problem treba ziveti i posle u penziji sa tim istim ljudima e tu je problem

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA