≫ 

Đorđe je tukao lepoticu Ivanu motkom, peglom i sekao je nožem, pa je njenom bratu uputio sramnu molbu: "Hajde da ne mešamo policiju, molim te" (FOTO)

Ivanin rođeni brat Ivan kaže da sestra nije krila vezu

U porodičnoj kući Ivane Filipović, u Banovom Polju, kod Bogatića, koja je brutalno pretučena u Novom Sadu, otac Dragan, majka Slađana, rođeni brat Ivan i baka Nevena, danas su malo smireniji jer, na sreću, Ivana nije životno ugrožena. Ali, pri samoj pomisli kakvu je torturu preživela i koliko je njihova miljenica imala sreće da preživi, odmahuju glavom u neverici.

- Šokirali smo se kada smo čuli šta se dogodilo, a još više kada smo nakon toga saznali da je Ivana duže vreme trpela psihičko i fizičko nasilje. Ne znam zašto je krila, sada je najbitnije da se oporavi. Nismo rodili dete da ga neko maltretira i ubije, ne možemo mu to oprostiti - kaže otac Dragan.

Ivanin otac, Dragan Filipović Foto: Dragan Grujić

Njen rođeni brat Ivan kaže da sestra nije krila vezu. Sa Đorđem se zabavlja nepune dve godine, a od jesenas su i živeli zajedno u Novom Sadu gde on studira na Fakultetu za fizičku kulturu.

Đorđe Lacković je brutalno pretukao Ivanu Filipović Foto: Facebook

Đorđa su, nastavlja Ivan, upoznali svi u kući jer je sa Ivanom dolazio nekoliko puta. Iako mu je veoma teško zbog svega što je sestra preživela, Ivan pribrano priča da mu se ona i ranije poveravala da ima problema u vezi jer je Đorđe veoma ljubomoran.

Ivanin brat, Ivan Filipović Foto: Dragan Grujić

- Ja sam je savetovao da raskine, ali verovatno iz straha nije smela da to učini. Kao da joj je u mozak usadio da nikome ne sme ništa da priča, da bi je kontrolisao i maltretirao. Završilo se na tome da su izgladili nesporazume, sredili odnos, da se Đorđe smirio i da će sve da bude u redu.

Molba nasilnika da slučaj ne prijavljuju policiji Foto: Privatna arhiva, Facebook

Njena najbolja drugarica, koja joj je spasla život u utorak, potvrdila nam je, međutim, da je Ivana i ranije dobijala batine i da je bila psihički maltretirana - priča brat Ivan.

Ivan nam je pokazao prepisku iz svog mobilnog telefona ne verujući da ga Đorđe, nakon svega, moli da slučaj ne prijave policiji. Na sreću, Ivana je, kako su porodici saopštili lekari u Sremskoj Kamenici sada stabilno i van životne opasnosti, a siledžija je iza rešetaka.

KORISTIO PEGLU, DRVENU MOTKU I NOŽ

Sa teškim telesnim povredama Ivana je smeštena na Institut za grudnu hirurgiju u Sremskoj Kamenici. Probijeno joj je plućno krilo, polomljena četiri rebra, izbodena je nožem, ispečena peglom po vratu i rukama, a svuda po telu ima hematome od udaraca.

Đorđe Lacković joj je rukama, nogama i drvenom motkom polomio rebra, probio joj pluća. Prema nezvaničnim informacijama, devojka je počela da ga moli da prestane, to je osumnjičenog razljutilo, pa je zagrejao peglu i opekao joj ruke, a potom uzeo nož i ubadao u butine i isekao lice.

VIDEO: Društvo opravdava nasilnike, dok sve više žena strada u porodičnom nasilju

(D. Grujić)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Ideja

    14. mart 2019 | 21:08

    Treba osnovati neki anonimni pokret kao sto je "Levijatan" za zastitu zivotinja, samo za zastitu zena od takvih monstruma. Pa kad bi takvim "mangupima" upalo par momaka sa fantomkama , pa ga pretresli kao sto je on tu sirotu devojku... IDENTICNO TAKO, da vidis kako bi se drugi zapitali... A ne ovo nase sramno pravosudje!

  • 937

    14. mart 2019 | 18:53

    Kako su glupi ovi klinci pa da je moju cerku tako maltretirao i ja ne bi voleo da mesamo policiju, licno bi ga kaznio a to bi neuporedivo vise bolelo!

  • Dren

    14. mart 2019 | 19:03

    Ne bih ga prijavio, ali tako bi ga izlomio da ga ni 20 hirurga ne bi sastavilo.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA