≫ 

"Samo sam pala niz stepenice": Ovako je Ivana pokušala da zaštiti dečka monstruma, ali jedno pitanje policajaca sve je razotkrilo

Iskusnim policajcima je odmah bilo jasno da Ivana, uprkos preživljenoj torturi, pokušava da zaštiti dečka

  • 89
Ivana Filipovic, Đorđe L. iz Novog sada

Foto: Facebook/ Ivana Filipović

Ivana Filipović pokušala je da zaštiti svog dečka Đorđa Lackovića, koji se nalazi u pritvoru zbog sumnje da ju je brutalno pretukao motkom, kasapio nožem i pekao peglom. Ivana (22), koju je, kako se sumnja, u utorak u zajedničkom stanu u Novom Sadu brutalno pretukao dečko Đorđe Lacković (24), u prvi mah nije želela da kaže kako je zadobila brojne povrede i opekotine po telu.

Kako "Alo!" saznaje, ona je po prijemu u bolnicu lekarima rekla da se povredila prilikom pada.

- Ivana je privatnim automobilom dovezena u bolnicu sa polomljenim rebrima, isečenim nogama i opekotinama od pegle po telu. Međutim, kada su je lekari pitali kako je zadobila te povrede, ona je snuždeno rekla da se saplela i pala niz stepenice - tvrdi za "Alo!" izvor blizak istrazi.

Ivana je u bolnici sve ubeđivala da su povrede samo od pada i da nema razloga da "dižu frku". Međutim, lekari su reagovali kako treba i slučaj su prijavili policiji. U bolnicu je odmah poslata patrola, koja je od Ivane uzela izjavu.

- Devojka je bila u stanju šoka, a u očima joj se video strah. Kada su je policajci pitali da im objasni kako se povredila, počela je da muca i da priča o padu niz stepenice. Govorila je nepovezano i objašnjavala da je u pitanju nesrećni slučaj. Iskusni policajci su joj povlađivali i puštali je da priča, ali su je u onda upitali gde joj je dečko. To pitanje je bilo pun pogodak jer je Ivana briznula u plač i rekla: "Nije me moj Đorđe povredio" - objašnjava sagovornik za "Alo!".

Iskusnim policajcima je odmah bilo jasno da Ivana, uprkos preživljenoj torturi, pokušava da zaštiti dečka.

Ivana je lekarima rekla da je pala niz stepenice Foto: Facebook/ Ivana Filipović

- Otvoreno su joj rekli da znaju da nije povređena prilikom pada, već da je očigledno da je pretučena i da nema razloga da štiti napadača. Predočili su joj da to može da se ponovi, ali da onda posledice mogu biti mnogo gore - kaže sagovornik i dodaje da je to žrtvu nateralo da progovori o svemu.

Tada je Ivana priznala da se posvađala sa dečkom, sa kojim živi već neko vreme.

- Rekla je da su ona i Đorđe kobnog dana oko podneva počeli da se svađaju jer je on ljubomoran. Ispričala je da je on u naletu besa počeo da je udara i da se nije obazirao na njene molbe da prestane. Tukao ju je rukama, nogama, palicom, pekao peglom, pretio i vitlao nožem, a zatim je izašao iz stana. Tada je pozvala prijateljicu, koja ju je dovezla do bolnice - prepričava sagovornik za "Alo!".

Kako kaže, devojka je štitila Đorđa jer joj je pretio.

- Bojala ga se jer joj je zapretio da će biti svašta ukoliko ga prijavi. Rekla je da je on dobar, ali da ima izlive besa u naletu ljubomore i da tada gubi svaku kontrolu i ljudskost. Ćutala je iz straha od reakcije okoline i sramote - kaže sagovornik.

Đorđe je policajcima rekao da neizmerno voli svoju devojku Foto: Facebook

Nakon prijave, policija je locirala i uhapsila Lackovića, kome je određen pritvor do 30 dana. Tokom saslušanja osumnjičeni se, kako saznajemo, u početku držao gordo, da bi na kraju skoro plačnim glasom počeo da objašnjava koliko voli Ivanu i da nije želeo da je povredi.

- Priznao je da ju je tukao motkom, mučio vrelom peglom i sekao nožem, ali se i pravdao da je to uradio u naletu ljubomore. On je objašnjavao da nije bio svestan da je toliko povredio devojku koju neizmerno voli - kaže izvor za "Alo!".

Prema nezvaničnim saznanjima, Đorđe je i ranije u naletu ljubomore dizao ruku na Ivanu, ali se nakon razgovora sa njenim bratom prividno primirio. Nakon što ju je u utorak brutalno pretukao, njenom bratu je poslao poruku sa molbom da ne mešaju policiju.

Ivana je u teškom stanju zbog pretrpljenih povreda, ali navodno nije životno ugrožena Foto: Facebook/ Ivana Filipović

IVANA U TEŠKOM STANJU

Ivanino stanje se u petak pogoršalo, ali nije životno ugrožena. Ivana je zbog teških povreda iz Urgentnog centra u Novom Sadu prebačena u Institut za plućne bolesti u Sremskoj Kamenici, na odeljenje grudne hirurgije.

Konstatovano je da je zadobila višestruke prelome rebara, nagnječenje grudnog koša i plućnog krila, probušena joj je plućna maramica, a imala je i krv u plućima, brojne povrede i opekotine po licu i rukama, kao i više uboda i posekotina na butinama.

VIDEO: Ovo su tri stvari koje pomažu ženi da se odbrani od nasilnika

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Dunja

    16. mart 2019 | 14:45

    Tebe devojko treba da smeste u Lazu, kada posle svega braniš tskvog monstruma.

  • Realno

    16. mart 2019 | 15:28

    Oboje su za psihijatriju.....

  • Anonymous

    16. mart 2019 | 15:34

    Pomirice se oni.. on nju voli, nije hteo itd pa ce malo da joj se umiljava.. i eto novog slucaja jos malo. Zivi bili pa videli.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA