≫ 

Muž ministarke Slavice Đukić Dejanović udario devojčicu kolima: Dete prebačeno u bolnicu u Kragujevcu

Policija obavila uviđaj, Ranko Dejanović nije imao alkohola u krvi

  • 33

Ranko Dejanović, suprug ministarke Slavice Đukić Dejanović, udario je dete u saobraćajnoj nezgodi u selu Saranovo kod Rače!

Nesreća se dogodila kad je devojčica izlazila iz zaustavljenog automobila koji je on obilazio. Nakon toga, Dejanović je povređenu devojčicu odvezao u hitnu, gde je ona zbrinuta.

- Devojčica je izašla iz automobila, ne gledajući da li je bezbedno, i htela je da pređe preko ulice... U tom trenutku je autom naišao Dejanović i udario u nju. Stao je, odmah je odvezao u bolnicu, gde je ona zbrinuta. Srećom, velika tragedija je izbegnuta. Na lice mesta je izašla policija i sačinila izveštaj - otkriva izvor Kurira.

Ranko Dejanović potvdio je za Kurir da je došlo do saobraćajne nezgode. Kako kaže, dete je, na svu sreću, dobro, a do incidenta je došlo na pet-šest metara od pešačkog prelaza.

- Nesreća se desila u selu Saranovo u subotu ujutru oko 07.50 sati, ispred škole. Ja sam vozio oko 50 kilometara na sat i ispred je bio zaustavljen automobil. Najnormalnije sam krenuo da ga obiđem i u tom trenutku su se vrata otvorila i devojčica, koja je inače prvi razred, izašla je iz njega. Udario sam je prednjim desnim blatobranom. Iste sekunde sam se zaustavio i ubacio sam je u auto i hitno odvezao u ambulantu. Sve vreme je bila pri svesti - priča Dejanović.

(Telegraf.rs/Kurir.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • LEO

    16. mart 2019 | 17:36

    Dete povredjeno na pesackom u zoni skole gde je zakonom propisano 30km. E sada je sudstvo i tuzilastvo na ispitu. Suprug ministarke ne sme biti olaksavajuca okolnost.

  • S. M.

    16. mart 2019 | 18:05

    Važno je da dete nema nikakve posledice. A sve drugo ce lako. Ne daj Bože to može svakom da se desi. Spominje se i ministarka Djukic pa ona je lekar humanista,majka,baka. Verujem da je vrlo potresena a i na poseban nacin srecna sto se tako zavrsilo. Sigurno i njenom muzu je tesko. Naravno i roditelji detete su posebno potreseni i zabrinuti.A sto se samog saobracajnog prekrsaja tice ako ga ima on ce odgovarati.

  • Rasko

    16. mart 2019 | 17:56

    Dijete je izlazilo, aj tko je dovezao morao je da izvede dijete suprotnu stranu od prolaz a vozila,koja je bezbednija da bi dijete otišlo pet šest metara udaljen pješački prelaz! Nemože uvjek samo vozač biti kriv!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA