≫ 

Dolijao nasilnik koji je tukao i mučio baku zbog 700 dinara: Ovo nije jedini presup koji je učinio, sada je u pritvoru

Nesrećnu baku zaskočio je dok je spavala, stavio joj ćebe na glavu a zatim je tukao po glavi tražeći joj pare

  • 0

Merošinska policija uhapsila je M.U. (31) iz okoline Žitorađe jer je 8. marta ove godine pretukao staricu L.V. (82) iz Azbresnice u opštini Merošina kako bi od nje iznudio 700 dinara.

Nesrećnu ženu zaskočio je dok je spavala, stavio joj ćebe na glavu a zatim je tukao po glavi tražeći joj pare. Ona mu je dala 700 dinara, jer je samo toliko imala , nakon čega je razbojnik pobegao.

Međutim, daljom istragom policija je ustanovila da je M.U. osim ovog razbojništva izvršio još četiri krađe, od kojih tri teške.

M.U. se sumnjiči da je od decembra prošle do marta ove godine iz dve vikendice na Oblačinskom jezeru i jedne kuće u okolini Merošine, ukrao dve motorne testere, trimer, alat i zlatni nakit. Takođe, iz prodavnice u jednom merošinskom selu odneo je veću količinu cigareta i prehrambene robe – navodi policija

Kradljivcu je određeno zadržavanje do 48 sati nakon čega će sa krivičnom prijavom biti priveden Osnovnom javnom tužilaštvu u Prokuplju.

VIDEO: Epska borba za torbu punu novca! Žena nije puštala iako ju je udarao

(D.K.)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA