≫ 

Krenuo u pljačku s dečjom maskom na licu: Kad je upao u knjaževačku kladionicu, radnik mislio da se šali, a onda je počeo da vitla šrafcigerom

Knjaževačka policija ga je uhvatila i odredila mu zadržavanje do 48 sati

  • 2

Policija u Knjaževcu uhapsila je meštanina D.T. (20) zbog sumnje da je počinio krivično delo razbojništvo.

D.T. je prošle subote u večernjim satima ušao u knjaževačku kladionicu kod tamošnje železničke stanice u kojoj je u tom momentu bio samo radnik.

Pljačkaš je bukvalno uleteo u kladionicu, a radnik je u prvi mah mislio da je u pitanju neka šala ili maskenbal. D.T. je bio maskiran na jedinstven način. Preko lica je imao dečju masku za rođendane koja mu je bila vidno mala, onu od plastike, sa nekim veselim zelenim likom. Maska je za glavu bila vezana lastišom. D.T. je u ruci držao poveći šrafciger i počeo da vitla njim po kladionici preteći radniku da će ga izbosti ako ga ne posluša.

Radnik je razbojniku dao novac, a D.T. je usput zgrabio i mobilni telefon, tako da je ukupna šteta iznosila 65.000 dinara. Nakon što je sve uzeo, on je pobegao u nepoznatom pravcu.

Kako nezvanično saznajemo, D.T. je priznao delo i određeno mu je zadržavanje do 48 sati.

VIDEO: Kamera snimila najluđu pljačku prodavnice u Pančevu

(Z.A.)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA