≫ 

Pedofil iz Zaječara upao u klopku: Neprekidno je tražio od devojčice (12) da ima seks sa njim, ali iza njenog profila krio se lovac

Čovek je devojčici govorio: "Pravo je vreme da penis uđe u tebe"

  • 20

Grupa balkanskih lovaca na pedofile otkrila je predatora dok se preko Fejsbuka dopisivao s navodnom devojčicom iz Požarevca.

U fejsbuk grupi "Stop pedofiliji" objavljena je stravična prepiska sa predatorom Goranom M. (29) iz Zaječara, koji je navodnoj devojčici od 12,5 godina slao gnusne poruke, fotografije penisa i ubeđivao je da s njim stupi u seksualne odnose, govoreći: "Pravo je vreme da penis uđe u tebe."

Grupa "Stop Pedofiliji" redovno objavljuje komunikaciju pedofila sa devojčicama, iza čijih lažnih profila stoje lovci na seksualne predatore. Ovog puta ulovljen je Zaječarac, koji se predstavio kao auto-mehaničar.

Printskrin: Facebook

On je učenici šestog razreda (izmišljeni profil) slao fotografije svog penisa i poruke eksplicitne sadržine. Navodno maloletna devojčica, iza čijeg lažnog profila stoje lovci na seksualne predatore, pitala je pedofila: "Jeste li vi stvarno čovek sa slike? Imam jednog drugara koji tako zeza drugarice! Tražila je da stavi prst na usnu ili kosu i tako se slika, a on se odmah upecao na mamac, potvrdio da je na profilu njegova slika i poslao joj fotografiju sa prstom na usni".

Zaječarac joj je ponudio da vidi njegov polni organ: "Da vidiš kakav je, pa posle obriši." Kada joj je poslao fotografiju, ona je odgovorila: "Strašan je... Stid me je i plašim se. Nikada ga nisam videla! Mlada sam", a on je uzvratio: "Ima 18 cm i debeo je osam".

Printskrin: Facebook

Na samom početku napisao joj je da je 12 godina pravo vreme da počne sa seksualnim odnosima, navodeći da "Od tih godina treba da se počne, da penis uđe u tebe".

Stručnjaci upozoravaju roditelje da budu veoma oprezni jer na društvenim mrežama, u svakom trenutku njihovu decu vreba hiljade pedofila.

VIDEO: Ovi ljudi su seksualni prestupnici, a jedan je zbog silovanja bio na robiji:

VIDEO: Igor Jurić o trgovini ljudima, predatorima, pedofilima i tome kako da zaštitite svoju decu

(Telegraf.rs/TPK News/SD)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Dona

    21. mart 2019 | 09:25

    Zasto je njegovo lice prekriveno. Treba da se otkrije.

  • Ana

    21. mart 2019 | 09:52

    Mentalno retardiran, nepismen, prljav, glup i spreman na svako zlo. Užas. Zatvoriti zauvek i baciti ključ. Hvala svima koji rade sve da ove ludake sklone od dece. Hvala VEEELIKI LJUDI!

  • igor

    21. mart 2019 | 09:54

    ovakve treba uštrojiti , osuditi bez prava na pomilovanje, koliko je bolesnika da čovek ne poveruje !!!!!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA