Stravična nesreća kod Apatina: Zvao druga da mu pomogne oko traktora, ovaj mu prignječio glavu

Lekari Hitne pomoći iz Apatina dali sve od sebe da ga spasu, ali je nažalost, nesrećni čovek ubrzo zbog teških ozleda glave preminuo u vozilu Hine pomoći na putu do apatinskog Doma zdravlja

  • 0

Stipan Miloš (69) iz Sonte kraj Apatina, poginuo je juče u svom dvorištu nakon što mu je prijatelj traktorom prignječio glavu. On je na dan pogibije pozvao prijatelja Đuru Oršoša (57) iz ovog mesta, da svojim traktorom, uz pomoć sajle, povuku njegov traktor kako bi on upalio.

Priča se da je Oršoš traktorom, zasad pod nerazjašnjenim okolnostima, krenuo u rikverc kako bi zakačio sajlu za šlepanje, te da se u tom trenutku Stipan našao između dva vozila, a njegova glava među točkovima oba traktora.

Lekari Hitne pomoći iz Apatina dali sve od sebe da ga spasu, ali je nažalost, nesrećni Stipan ubrzo zbog teških ozleda glave preminuo u vozilu Hine pomoći na putu do apatinskog Doma zdravlja.

Meštani kažu da su Miloš i Oršoš planirali taj dan da provedu u šumi na izvlačenju drva za ogrev. Policija ispituje ceo ovaj slučaj, a telo nastradalog je poslato na obdukciju na Institut za sudsku medicinu u Novi Sad.

(Telegraf.rs/radiodunav.com)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA