≫ 

Nasilnicima iz Novopazarske ulice, ocu i sinu, određen pritvor do 30 dana

Pritvor im je određen, jer postoje posebne okolnosti koje ukazuju na to da bi boravkom na slobodi ometali postupak uticanjem na svedoke

  • 14

Na zahtev Prvog osnovnog tužilaštva u Beogradu, sud je danas odredio pritvor do 30 dana dvojici osumnjičenih, Tomici Matiću (50) i Zoranu Stefanoviću (24) za prebijanje Gorana Veselinova, oca devojčice sa posebnim potrebama, ispred zgrade u kojoj živi u Novopazarskoj ulici, nakon rasprave oko parking mesta za invalide.

Tom prilikom je Matić Veselinovu naneo tešku telesnu povredu, a komšiji koji je prisustvovao događaju, zajedno su, Matić i Stefanović, naneli lake telesne povrede, navodi se u informaciji objavljenoj na sajtu tužilaštva.

Goran Veselinov sa ćerkom, Foto: ST/Vladimir Lukić

Osumnjičeni Tomica Matić se tereti za krivična dela "teška telesna povreda" i "nasilničko ponašanje" , a Zoran Stefanović za nasilničko ponašanje. Pritvor im je određen, jer postoje osobite okolnosti koje ukazuju da će boravkom na slobodi ometati postupak uticanjem na svedoke.

IZUDARALI I KOMŠIJU

Do incidenta je došlo kada je 27. marta, Veselinov upozorio osumnjičene da pomere vozilo koje su parkirali na obeleženo mesto za invalida rekavši im da vozilom nailazi njegova supruga koja dovozi dete sa posebnim potrebama ili će u suprotnom pozvati "pauka" zbog nepropisnog parkiranja.

Nakon toga su osumnjičeni fizički napali Veselinova. Matić mu je naneo teške telesne povrede, dok su drugooštećenom komšiji, koji je prisustvovao događaju, zajedno naneli lake telesne povrede, navodi tužilaštvo.

Mediji su preneli da su osumnjičeni otac i sin, Tomica Matić i Zoran Stefanović.

VIDEO: Pretučen otac devojčice sa Daunovim sindromom zbog parking mesta

(Telegraf.rs / Tanjug)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • SasaS

    4. april 2019 | 17:36

    Otac i sin, divna porodica. Ljudi moji šta ti likovi pričaju u kući uuu kako smo ga prebili tataaa. Ludilo. Obojicu kazniti što strožije.

  • Masa

    4. april 2019 | 17:38

    Otac i sin? Jeli mu to neki vanbracni sin? Sram ih bilo. Ne pustati iz zatvora.

  • onaj ko voli...

    4. april 2019 | 17:37

    Sudije, molim vas cepnite siledžije da ih zaboli !

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA