≫ 

Zajedno sahranjeni Alen i Medina, verenici tragično stradali u Frankfurtu: "Mnogo su se voleli, neka počivaju jedno pored drugog" (FOTO)

Poslednjem ispraćaju prisustvovale su danas porodice stradalih verenika, sestre, braća, majke, očevi, prijatelji porodice, komšije...

  • 11

Na groblju u selu Oštra Stijena blizu Brodareva, danas popodne sahranjeni su Alen Kučević (24) i Medina Bjelak (22), verenici iz ovog kraja koji su pre pet dana poginuli u teškom udesu blizu Frankfurta u Nemačkoj. Po dogovoru obe porodice, verenici su sahranjeni jedno pored drugog, piše Kurir.

- Verili su se, mnogo su se voleli i nije bilo moguće drugačije nego da odlučimo da ih sahranimo zajedno, neka počivaju jedno pored drugog - rekao nam je jedan od rođaka porodice.

Alen i Medina planirali svadbu u avgustu ove godine, Foto: sandzakpress.net

Poslednjem ispraćaju prisustvale su danas porodice stradalih verenika, njihovi najbliži, sestre, braća, majke, očevi, prijatelji porodice, komšije...

- Tuga do neba. Mnogo je ljudi došlo da se oprosti od Medine i Alena, dženaze smo klanjali i u Brodarevu i u selu gde su sahranjeni - kaže rođak porodice.

Sahrana je bila na groblju kraj Brodareva, Foto: sandzakpress.net

Alen i Medina planirali su svadbu za avgust ove godine, pripreme su uveliko trajale, a onda je iz Nemačke došla crna vest da su njih dvoje stradali u trenutku dok su se kolima vraćali kući pošto su išli da gledaju stan u kome su planirali da zajedno žive.

VIDEO: Verenici iz Srbije poginuli u sudaru sa policajcima

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Miladinka

    5. april 2019 | 21:15

    Gospode boze tuzno mnogo...saucesce familiji...Boze dragi....bas tuzno

  • Wien

    5. april 2019 | 21:11

    Sta reci ...tuga do neba...

  • Милован Ваљево

    5. april 2019 | 20:29

    Бог да им душу опрости, ислрено саучешће породици, туга велика. :(

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA