≫ 

Horor kod Novog Sada: Otac pucao u sina, pa pred policijom sebi uperio pištolj u čelo

- Povređeni je prilikom transporta u Urgentni centar bio u stabilnom stanju. Bio je svestan i komunikativan - rekli su u Hitnoj pomoći u Žablju

  • 16

U porodičnoj kući u Ulici Đurđevdanskoj 33 u Đurđevu kod Žablja, u petak oko 15.30 časova odigrala se prava drama. Meštanin D.T. (58) je pucao iz vatrenog oružja i ranio N.T. (35), svog sina. Metak ga je pogodio u grudi i on je sa teškom povredom prevezen u Urgentni centar KCV u Novom Sadu, pišu Novosti.

Po nezvaničnim saznanjima, između oca i sina je, najverovatnije došlo do prepirke, a onda je D.T. u jednom tenutku uzeo pištolj za koji poseduje dozvolu i ispalio jedan hitac u sina.

Posle toga je pozvao policiju i rekao da je pucao u svog 35. godišnjeg sina, a zatim i hitnu pomoć iz Žablja, koja je povređenog N.T. prevezla u Urgentni centar u Novom Sadu.

- Povređeni je prilikom transporta u Urgentni centar bio u stabilnom stanju. Bio je svestan i komunikativan - rekli su u Hitnoj pomoći u Žablju za Novosti.

Posle ispaljenog hica u sina, D.T. je kako prenose Novosti, repetirao pištolj i u dnevnoj sobi porodične kuće, oružje prislinio sebi u glavu, preteći pred policajcima da će se ubiti. Policajci iz Žablja i Novog Sadu su posle dramatičnih pregovora, uspeli da ga savladaju i otmu pištolj, posle čega je sproveden u Policijsku upravu u Novom Sadu.

VIDEO: Ranjen poznati advokat, napadač ušao u njegovu kancelariju i pucao mu u stomak

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Tihi

    5. april 2019 | 22:35

    Hriscani gde vam je saosecajnost. Ovde su verovatno obojica zrtve, ovog vremena u kojem postojimo( ne zivimo).

  • Vesna

    5. april 2019 | 22:04

    Ako je moga da upuca sina trebalo je da puca i u sebe

  • Veteran

    6. april 2019 | 00:26

    Kada sve saberete loše se piše ovom narodu, jer kada otac na sina podigne pištolj i puca to su zla vremena..

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA