≫ 

Bivši Zvezdin fudbaler sa pijanim sinovima lokalnih moćnika teroriše po Petrovcu na Mlavi: Tužilac pokušava da zataška slučajeve, policija ima dokaze

Miloš Reljić, bivši fudbaler Zvezde i Sloge, sa grupom lokalnih kabadahija, napao dva mladića. Žrtvama zapretili da ne smeju da zucnu

  • 49

Miloš Reljić, bivši fudbaler Zvezde i Sloge iz Petrovca na Mlavi, koji je u subotu ujutru oko 3 sata, kako su mediji objavili, u centru Petrovca na Mlavi brutalno prebijen, nije bio žrtva već napadač.

- Reljić je za vikend u Klubu "64" u Petrovcu na Mlavi za separeom sedeo sa pijanim sinovima lokalnih moćnika iz Petrovca na Mlavi (imena poznata redakciji i policiji).

Za susednim separeom sedeli su Adrijan Lazarević i Nemanja Paunović. Reljić je u vidno pijanom stanju, počeo da dobacuje i provocira Paunovića, da bi mu na kraju opsovo i majku, na šta mu je ovaj odgovorio da mu ne dira majku. Nakon toga su Nemanja i njegov drug Adrijan, koji je inače učenik gimnazije „Mladost“ iz Petrovca na Mlavi, ustali iz separea i izašli napolje iz kluba - priča naš izvor.

Glumio žrtvu: Miloš Reljić Foto: Facebook/Milos Reljic

Međutim, Nemanjin i Adrijanov gest je verovatno dodatno iznerviralo Reljića i on je krenuo napolje za njima zajedno sa ostalima iz svog društva sa kojima je pijančio.

Kako navode očevici, tek napolju počinje prava drama, kada su Nemanja i Adrijan shvatili da su ovi krenuli za njima i da su prepušteni na milost i nemilost batinašima.

- Potrčali su u nadi da će im pobeći. Međutim, ovi su ih sustigli u samom centru Petrovca kod prodavnice Telenor, gde su ih brojčano nadmoćniji brzo savladali, oborili ih na asfalt i počeli da ih šutiraju i udaraju pesnicama - navode svedoci.

U bolnici potvrdili da je primljen jedan povređen Foto: Telegraf.rs

U toj gužvi, Relju je neko od njegovih drugova batinaša, slučajno pesnicom udario i razbio mu arkadu, dok su nesrećnog Nemanju i Adrijana brutalno isprebijali. Da ne bi ova dvojica otišli u bolnicu da zatraže lekarsku pomoć, batinaši su pozvali taksi, a prethodno su im zapretili i jednom i drugom da o ovome što se desilo ne smeju nikom ništa da zucnu, a ponajmanje da prijave u policiju. Nemanju i Adrijana ubacili su u taksi, i taksisti pod pretnjama rekli da ne sme da ih odveze u bolnicu već pravo kući, u protivnom znaće gde će da ga nađu.

IZ BOLNICE POTVRDILI DA JE DOŠLO DO TUČE

Na navedenom mestu gde su ih batinaši brutalno prebili mladiće, postavljeno je više nadzornih kamera koje su uhvatile napad.

Prema informacijama, bivši fudbaler Miloš Reljić primljen je u bolnicu oko četiri sata ujutru, koja je odmah slučaj prijavila policiji.

- Desila se tuča u kojoj je povređen fudbaler Miloš Reljić. On je najpre primljen u Hitnu pomoć, pa su ga odatle lekari uputili na Odeljenje hirurgije - kazali su iz Opšte bolnice u Petrovcu na Mlavi.

Prebijeni Nemanja Paunović i Adrijan Lazarević Foto: Facebook

Kako iz Opšte bolnice u Petrovcu dodaju, pacijent je zadobio povrede na licu i jedne ruke, ali je odbio predloženu hospitalizaciju.

- Naime, dežurni hirurg mu je posle pregleda, posle pružene pomoći i previjanja, predložio hospitalizaciju, ali je Reljić to odbio i na lični zahtev, a posle primljene neophodne terpije, napustio bolnicu. Hirurg mu je savetovao da može da dođe u bolnicu u svako doba ukoliko bude osetio bilo kakvo pogoršanje svog zdravstvenog stanja - naveli su iz bolnice.

Sa druge strane, Miloš Reljić je za pojedine medije demantovao ga je uopšte neko udario, sa namerom verovatno da prikrije ceo događaj.

- Nikakvu tuču te noći nisam ni video, još manje u njoj učestvovao. Ne znam odakle su se uopšte pojavile ove neistinite informacije - rekao je Reljić, ne dajući svoje fotografije kao dokaz da nema povrede na glavi.

KO ŠTITI MAMINE I TATINE BAHATE SINOVE

Podsetimo, krajem prošle godine, ti isti batinaši koji su bili u društvu s Reljićem, brutalno su pretukli Danijela Đorđevića iz Petrovca na Mlavi. Tada je Danijel Đorđević, vraćajući se kući iz grada sa devojkom i njenom drugaricom, svratio do jednog lokala u centru grada da naruče nešto da pojedu.

"Okliznuo se na koru od banane": Danijel Đorđević Foto: Privatni album

Dok je Danijel čekao naručenu hranu, batinaši koji su bili pijani, počeli su da mu dobacuju, da bi ga nakon toga jedan od njih pozvao da mu priđe jer ima nešto da mu kaže. Dok mu je Danijel prilazio, kukavički s leđa napao ga je drugi batinaš udarivši ga pesnicom u glavu. Od zadobijenog udarca Danijel je pao, dok su ostali krneuli da ga udaraju pesnicama i nogama po glavi i telu.

Danijel je nekako uspeo da se izvuče i istrči van iz lokala. Dok je Danijel bežao ka pešačkoj zoni, jedan od batinaša je jureći vikao "ima da te jurimo do kuće“. Danijel nije uspeo daleko da im odmakne, jer ga je batinaš ubrzo sustigao i ponovo pesnicom udario s leđa u glavu. Od zadobijenog udarca Danijel je pao na zemlju, i tada su ostali nastavili da ga šutiraju.

TUŽILAC PRIJATELJ S RODITELJIMA NASILNIKA

U pomoć Danijelu koji je od zadobijenih udaraca izgubio svest, pritrčala je njegova devojka na koju je nasrnuo jedan od batinaša, koji ju je silovito odgurnuo u stranu zbog čega je i ona pala na zemlju.

Kada su na kraju shvatili da je Danijel izgubio svest, ostavili su ga svog krvavog na zemlji, na pešačkoj zoni, udaljivši se nazivajući ga pogrdnim imenima.

Za ovaj napad nijedan od sinova lokalnih moćnika iz Petrovca na Mlavi još nije osuđen.

Za tužioca iz Petrovca na Mlavi ovde nema krivičnog dela Foto: Privatni album

Kako smo saznali od naših izvora iz Petrovca, Danijelu su konstantno pretili dok ovaj nije popustio zbog straha i prihvatio 3.000 evra koje su mu ponudili da ne pokrene nikakvu prijavu protiv njih.

Bez obzira na to, tužilaštvo po službenoj dužnosti nije ništa uradilo kao i na više sumnjivih slučajeva koje su zadesile Petrovac na Mlavi, o čemu je i Telegraf.rs pisao. Iako policija ima sve dokaze za ovu grupu mladića koji terorišu ceo grad, moćni roditelji na sve načine pokušavaju da njihova deca ne budu kažnjena.

Podsetimo, slučaj siromašne devojčice koja je sa 15 godina uvučena u prostituciju, orgijanje i seks ucene u Petrovcu na Mlavi još čeka svoj epilog.

VIDEO: Tri groba do groba, tri sumnjive smrti u Šetonju kod Petrovca na Mlavi

(Telegraf.rs/tpk news)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Neutralan

    8. april 2019 | 23:04

    Imali smo takav slucaj u mestu... Naisli su na pogresnog mirnog slabog i mnogo dobrog druga .... Izivljavali se na stare ljude na nemocne sve dok se nije dasa napio pa dobio batine od tih batinasa pa je otisao kuci i onako pijan se vratio i nije gledao gde je pucao... 3 mrtvih dvoje se voze u kolicima dan danas jedan sa metkom u kicmi drugi u glavi... Od onakvih tabadzija istali su samo biljke... A dasa je posle 2 godine izasao iz zatvora i zivi zivot kao i ranije... Ne kaze se za dzabe od jaceg uvek ima jaci a od ludjeg ludji....

  • Aleksandar

    8. april 2019 | 23:02

    Moj Petrovac je postao centar nasilja i terora. Ovi momci imaju zaštitu stranke i roditelja koji su na položajima. Reljićev otac je advokat sa vezama. Naravno da neće ništa da se uradi. Jedina nada je da novinari izvrše pritisak i da neko možda nešto preduzme

  • Prle

    8. april 2019 | 23:37

    U svakom mestu ima ovakvih batinaša i svi znaju ko su. Ko ih štiti?

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA