≫ 

Veselin pozvao komšiju na pivo, pa ga izbo nožem: Za ćerke je govorio da su prostitutke, a kada je iznervirani sused želeo da ode, dobio je ubod u stomak

Sve se desilo krajem januara ove godine kada je osuđeni Lazarević pozvao komšiju Petrovića da mu nešto pomogne, ali i da usput kupi neko pivo

  • 0
Nož, manijak, napad nožem, nasilje nad ženama, tuča, obračun Foto - ilustracija: Milena Đorđević

Kladovljanin Veselin Lazarević (65) provešće u zatvoru četiri godine jer je kuhinjskim nožem pokušao da ubije svog komšiju Miladina Petrovića(47) koji ga je iznervirao tako što je "branio prostitutke".

Sve se desilo krajem januara ove godine kada je osuđeni Lazarević pozvao komšiju Petrovića da mu nešto pomogne, ali i da usput kupi neko pivo. Komšija je došao, a kod Lazarevića se već nalazilo nekoliko meštana.

- Lazarević je bio pijan. Počeo je da se žali na svoje ćerke i da ih naziva prostitutkama. Petrović je ustao sa stolice i želeo da ode. Kazao je da neće da sluša čoveka koji tako naziva svoju decu jer i sam ima dve ćerke. To je razbesnelo osuđenog Lazarevića pa je povikao "Znači, ti braniš prostitutke?!" - saznajemo od izvora bliskom istrazi.

Nakon toga, Lazarević je dohvatio kuhinjski nož i zamahnuo da ubode komšiju Petrovića. Promašio je, ali je ponovo zamahnuo i ubo nesrećnog čoveka u stomak. Onda su ustale komšije i savladale razbesnelog Lazarevića. Pozvali su hitnu pomoć i lekari su brzom intervencijom spasili ranjenog Petrovića.

Nakon privođenja, Lazarević se branio ćutanjem.

-Međutim, u pritvoru je doživeo dva šloga, tako da je samo zahvaljujući brzoj intervenciji lekara preživeo. Nakon što se oporavio, priznao je delo i sa Tužilaštvom zaključio sporazum o priznanju krivice, na osnovu čega je pravosnažno osuđen na četiri godine robije – saznajemo od nadležnih.

(Z.A.)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA