Ultimat fajter izazvao stravičnu nesreću na Bežanijskoj kosi: Pijan prešao u suprotnu traku i udario u tročlanu porodicu

Policija je tražila od Mutića da mu na licu mesta urade alko-test, ali je on to odbio

  • 4

Reprezentativac ultimat-fajta Saša Mutić sumnjiči se da je izazvao sinoć oko 22 sata tešku saobraćajnu nesreću na Bežanijskoj kosi na Novom Beogradu kada je pijan prešao u suprotnu kolovoznu traku i udaru u automobil u kom je bila tročlana porodica sa malim detetom, saznaje "Blic".

Policija je zadržala po nalogu III Osnovnog javnog tužilaštva Sašu M. (29) zbog sumnje da je izazvao nesreću na Bežanijskoj kosi, nakon koje je odbio alko-test. Prema informacijama, u vozilu kojim je upravljao Mutić bila je i njegova supruga sa detetom.

- Policija je tražila od Mutića da mu na licu mesta urade alko-test, ali je on to odbio. Tako da je mu je krv izvađena u bolnici po nalogu tužioca - dodaje naš sagovornik iz policije.

Kolima hitne pomoći u Bežanijsku bolnicu prevezena je žena iz automobila u koji se "zakucao" Mutić. Njoj su lekari konstatovali teške povrede glave.

Za "Blic" su iz MUP-a potvrdili da se pomenuta nesreća dogodila u Ulici Nedeljka Gvozdenovića.

- Sudar se dogodio oko 22 sata i u njemu su učestovali "reno klio" i "BMW". Povređene su ukupno tri osobe - rekli su za "Blic" iz Biroa MUP.

Saša je "BMW" prešao u suprotnu traku i došlo je do direktnog sudara u Ulici Nedeljka Gvozdenovića. U drugom automobilu bila je tročlana porodica sa detetom.

(Telegraf.rs/Blic)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Hmmm

    14. april 2019 | 11:39

    Kako moze da bude ultimat fajter?Taj sport ne postoji!

  • Doni

    14. april 2019 | 12:00

    Jaka stvar, fajter... 🤦‍♂️🤦‍♂️🤦‍♂️Kao neki poznat... Strasno

  • Caca

    14. april 2019 | 11:32

    I pored svih zakona, kamera nazalost sve je vise saobracajnih udesa. Svest se ljudi nazalost nije promenila. Kaznjavajte zatvorom po nekoliko godina ito da tamo rade najteze fizicke poslove. Ovo je vise katastrofa!!!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA