Žena iz Prokuplja i dalje u kritičnom stanju: Pokušala da spreči svađu, a sad joj se lekari bore za život

Napadač je sa bratom krenuo da beži, za njim je pošao sin povređene. Ubrzo je uhapšen

  • 1

D.S. (50) iz Prokuplja povređena je sinoć u svom dvorištu kada ju je M.S. (26) iz prokupačkog sela Selište udario u glavu. Nesrećna žena i dalje je u kritičnom stanju, bez svesti i pod budnim okom lekara.

Napadaču je određena mera policijskog zadržavanja do 48 sati, zbog nanošenja teških telesnih povreda opasnih po život i sutra će ga saslušati tužilac Osnovnog tužilaštva u Prokuplju.

Zvanične potvrde o samom događaju nema, ali kako nezvanično saznajemo, između napadača i sina povređene žene došlo je do svađe i komešanja, a ona je stala između njih kako bi sprečila dalјi sukob.

Tada joj je M.S. naneo udarac predmetom u glavu, od čije siline je pala i udarila glavom u ivičnjak. Sve se dešavalo u dvorištu porodične kuće, kraj izlazne kapije.

Mrlja od krvi na betonu, Foto: Telegraf

Napadač, koji je u trenutku napada bio sa bratom, počeo je da beži, a za njim je pošao i sin povređene. Ubrzo je uhapšen, te mu je određena mera policijskog zadržavanja.

Još uvek ne znamo šta je motiv svađe, a M.S. koliko je poznato, nije stalno zaposlen i bavi se prodajom drva. Porodica povređene koja je u kući, kao i komšije, nisu želeli da komentarišu događaj i svi samo mole boga da D.S. bude dobro.

(B. R.)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Dana

    14. april 2019 | 16:30

    E zato sam ja odavno pobegla iz Dobrotica (Seliste je zaselak), jer pored familije ti ne trebaju neprijatelji!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA