≫ 

Policija je očekivala opasne lopove, a uhvatila dečake od 14 i 16 godina: Došli su iz Čačka u Kragujevac i krali automobile

Ukrali su i predmete vredne oko 230.000 dinara

  • 0

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Kragujevcu, po nalogu Višeg javnog tužilaštva u ovom gradu, podneće krivičnu prijavu protiv dvojice maloletnika iz Čačka zbog postojanja osnova sumnje da su izvršili više krivičnih dela teška krađa, krađa, kao i tešku krađu u pokušaju.

Kako je saopšteno, sumnja se da su šesnaestogodišnjak i četrnaestogodišnjak, u prethodnom periodu, obili prostorije jedne firme u Kragujevcu i iz nje ukrali građevinski materijal, kao i da su provalili u jednu radionicu u tržnom centru u Kragujevcu i iz nje ukrali alat za obradu drveta.

Vrednost ukradenih predmeta procenjuje se na oko 230.000 dinara.

Dvojica maloletnika su, kako se sumnja, u aprilu ove godine, na području Kragujevca, ukrali dva putnička vozila, "opel astru" i "alfa romeo", koje je policija kanije pronašla ukradene automobile i vratila ih vlasnicima.

Takođe, na području Kragujevca pronađena je i "opel korsa" koju su njih dvojica, kako se sumnja, ukrali u Čačku, dodaje se u saopštenju MUP-a Kragujevac.

VIDEO: Bahatost na vrhuncu! Tinejdžerke bez blama kradu cigare ispred prodavačice

(Telegraf.rs/Tanjug)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA