≫ 

Obrenovčani, koji su u ritualu zaklali psa, osuđeni na robiju: Prenosili su horor uživo na Fejsbuku, a ovo je njihova kazna za to

Na snimku koji je zgrozio javnost vidi se mladić koji kolje psa lutalicu ponavljajući reći "kefo zote", dok je devojka koja je sve snimala davala uputstva

  • 6

Marko Đurđević iz Obrenovca i Katarina Popović iz Zemuna osuđeni su danas u Osnovnom sudu u Obrenovcu na zatvorske kazne jer su u decembru prošle godine zaklali psa i sve to snimili kamerom, pa preko društvene mreže Fejsbuk uživo preneli ritual klanja nesrećne životinje.

Posle izricanja presude Katarina i Marko upućeni su na izdržavanje zatvorske kazne. Kako Pink prenosi, mladić je dobio 9, a devojka 7 meseci zatvora.

Na ovu presudu obe strane imaju pravo žalbe, a odbrana će tražiti da im se ta ukupna kazna smanji na 12 meseci zatvora, i zbog dobrog vladanja.

U odsluženje kazne ući će i period koji su oni već proveli u pritvoru.

Podsetimo, Katarina P. (34) I Marko Đ. (21) su krajem prošle godine snimali i preko Fejsbuk grupe prenosili užasan ritual klanja psa, a oni su u pritvoru skoro četiri meseca.

Na snimku koji je zgrozio javnost vidi se mladić koji kolje psa lutalicu ponavljajući reći "kefo zote", dok je devojka koja je sve snimala davala uputstva. Inače, sumnja se da su mladić i devojka pripadnici zloglasne sekte "Crna ruža".

Počinioci su vrlo brzo i uhapšeni zbog sumnje da su izvršili krivično delo ubijanja i zlostavljanja životinja, a tada im je određen pritvor od 30 dana, koji je potom produžavan.

Protiv njih je ranije Osnovno tužilaštvo u Obrenovcu podiglo optužnicu, a slučaj je prebačen na Osnovni sud.

Podsetimo, na prethodnom suđenju svedočili su policajci koji su bili dežurni na dan njihovog hapšenja, kao i direktorka škole na kojoj su ispisani grafiti "kefo zote".

Pogledajte snimak sa prethodnog ročišta, na kom se vidi da Marko i Katarina izlaze iz suda sa osmehom na licima i prolaze pored pasa, koji se baš u tom trenutku igraju.

VIDEO: Šta sve ljudi neće da rade?! Mažu i piju životinjsku krv zarad dobrog zdravlja

(Telegraf.rs/ Espreso)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Anka

    15. april 2019 | 15:43

    Mala je to kazna za ovakve psihopate

  • Mentalno zaostao

    15. april 2019 | 20:52

    Malo su dobili. Trebali su dobiti najmanje 5 god svako.

  • Лицемер

    15. april 2019 | 16:30

    Па где су сад навијачи и хулигани ! ?

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA