≫ 

Telohranitelj zvezdarskog klana izazvao nesreću sa 1,9 promila u krvi, pa policiji rekao da nije pio: Na voćnoj sam dijeti, to je zbog toga

Nesreća se dogodila u subotu uveče. Stanković je prešao u suprotnu traku i udario automobil, u kom je bila tročlana porodica

  • 0

Ultimatfajter i nekadašnji telohranitelj ubijenog vođe klana sa Zvezdare Sredoja Šljukića Šljuke, Miloš Stanković (39) vozio je sa 1,9 promila alkohola u krvi.

On je uhapšen zbog sumnje da je izazvao tešku saobraćajnu nezgodu na Bežanijskoj kosi. Međutim, prema nezvaničnim saznanjima, branio se rečima da "te večeri nije mnogo popio već da je bio na voćnoj dijeti i da je to verovatno zbog toga".

Policija je od Stankovića tražila da uradi alko-test nakon saobraćajke, što je on odbio, kao i vađenje krvi zbog čega je na uviđaj pozvana i interventna.

On je osumnjičen da je izazvao nesreću i određeno mu je zadržavanje, a kako se saznaje - vozio je sa 1,9 promila alkohola u krvi.

Podsetimo, ova nesreća se dogodila u subotu uveče, oko 22 sata, na Bežanijskoj kosi u ulici Nedeljka Gvozdenovića.

VIDEO - Unuk ukrao dedi kola, mrtav pijan seo za volan, a onda se slupao

(Telegraf.rs/Alo)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA