≫ 

Lopovi krenuli u akciju, pa im preselo: Prokupčani bili meta krađe, ali su uhvatili provalnika, oborili ga na zemlju i sačekali policiju

Reč je o licima koja su već poznata policiji po drugim krivičnim delima, a u sve tri kuće koje su "merkala" ova dvojica provalnika bilo je ljudi

  • 2

Sinoć malo nakon ponoći, dva Prokupčana su uhvatila jednog od dvojice provalnika, koji su pokušali da im uđu u kuće. Slučaj se desio u samom centru grada, u ulici koja je pararelna sa glavnom, odnosno na uglu Cara Lazara i Generala Trenijea.

Iako ne želi da mu se pominje ime, mlađi muškarac kaže da je primetio dva lica kako se šunjaju oko prozora njegove kuće. Izašao je iz kuće, u donjem vešu a oni kada su videli da je upalio svetlo, prešli su ulicu.

Ugledao ih je kako pokušavaju da obiju kapiju komšiji.

Ulica u kojoj se incident odigrao; Foto: Telegraf

- Dok sam ja ušao da obučem trenerku i patike, oni su već bili kod treće kuće, jer kapiju na prethodnoj ogradi nisu mogli da obiju. Jedan je ostao na ulici, a drugi je krenuo ka podrumu kuće, ali ga je videla vlasnica i pozvala muža, koji je izleteo iz kuće. I onda smo nas dvojica skočili na provalnika, a drugi je pobegao, jer je bio malo dalje - kaže naš sagovornik, koji je u beogradskom Centru za bezbednost, igrom slučaja, obučen za ovakve akcije.

On dodaje da se lice opiralo i pružalo otpor, te su ga oborili na zemlju i savladali. Kaže da su onda pozvali policiju, koja je kako tvrdi brzo stigla.

Kako nam je potvrđeno, reč je o licima koja su već poznata policiji po drugim krivičnim delima, a u sve tri kuće koje su "merkala" ova dvojica provalnika bilo je ljudi.

VIDEO: Čovek maskiran u duha „opelješio“ dom za stare

(B.R.)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Buuuahahahahaaaa

    15. april 2019 | 23:55

    Mogao je i u podrum da se odvuce a posle i da nestane bez traga...

  • uvjek isti kradu i uvjek isti na slobodi

    16. april 2019 | 08:46

    zaboravili su da jave da je osumnjiceni pusten, kao i dosada, zbog pomanjkanja dokaza

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA