Prolaznici videli čoveka kako stoji pored puta, već u sledećem trenutku je bio pod točkovima kamiona: Detalji samoubistva u Šapcu

Hitna pomoć je stigla veoma brzo, ali su lekari konstatovali tragičan ishod

  • 3

U saobraćajnoj nesreći koja se sinoć oko 20 časova dogodila na magistralnom putu Šabac - Loznica nastradao je Nenad Rogić (67) iz Šapca. On je profesor matemetike i radio je u Tehničkoj školi u Šapcu do decembra prošle godine, kada je otišao u penziju.

U Osnovnom javnom tužilaštvu u Šapcu su potvrdili da je Rogić smrtno nastradao pod točkovima kamiona na obilaznici od Šapca.

Detalji istrage su, međutim, još uvek nepoznati. Očevici su, navodno, videli čoveka kako stoji pored puta i trenutak kasnije se baca pod točkove kamiona u pokretu.

Hitna pomoć je stigla veoma brzo, ali su lekari konstatovali tragičan ishod.

Nepoznato je i da li je vozač kamiona sačekao policiju i istražnog sudiju koji su obavili uviđaj. Oni su, navodno, prvo videli da se kamion zaustavlja, a odmah nakon toga je produžio u pravcu Loznice.

(D. G.)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Milan Loncar

    19. april 2019 | 17:36

    Draga gospodo!Pre svega i najvažnije,klonite se odvratnih i primitivnih komentara!Mudro je precutati kad nemaš pojma o čemu je rec...Mudro,je takodjer,malo proveriti znanje,pre nego otvoriš usta.Novac nije jedina stvar u životu,koja nam sudbinu određuje i kroji. Toliko,na znanje i ravnanje!Mom školskom drugu i generaciji,neka je vecni počinak u miru koji je svojim radom i životom zaslužio.Dragoj i prijateljskoj familiji Rogić,naše najiskrenije saučešćeVelinka i Milan Loncar,Edmonton,Kanada

  • Jms

    19. april 2019 | 14:45

    Kad je video jadan čovek kolika mu je penzija...Odee

  • Crni

    20. april 2019 | 23:47

    Profesore laka ti zemlja.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA