≫ 

Razjareni rotvajler izujedao troje dece u Sremskim Karlovcima: Dečaku otkinuo deo mesa veličine šake! (VIDEO)

Inače, u Sremskim Karlovcima ne postoji služba koja bi mogla da dođe i i pobrine se za psa

  • 16

Troje dece zadobilo je povrede kada ih je komšijski rotvajler danas u Sremskim Karlovcima napao i izujedao, a najteže povrede ima dečak od 16 godina, kome je pas otkinuo deo mesa sa tela veličine šake. Drugo dvoje dece (13 i 11), zadobilo je lakše povrede.

Reč je o vlasničkom psu koji je iz dvorišta porodične kuće u Balkanskoj ulici izašao na ulicu gde je napao komšijsku decu, koja su potom pobegla u kuću.

Policija je odmah izašla na teren dok ekipa hitne pomoći koja je takođe brzo stigla nije smela da uđe u dvorište, jer je pas i dalje slobodno šetao. Policajka iz patrole uspela je da uđe kroz prozor kuće u sobu u kojoj su deca pobegla i dečaku sa povređenom rukom ukazala je pomoć.

Ekipa Hitne pomoći, koja je iz straha sve vreme odbijala da uđe u kuću u koju su povređena deca pobegla, ušla je tek nakon sat vremena od incidenta i to pošto im je žena iz komšijske kuće pokazala put do ulaza. Tek tada su izveli troje povređene dece.

Sa njima je prethodno sve vreme u kući bila policajka iz policijske stanice u Sremskim Karlovcima, koja je odmah ušla kroz prozor kuće i trojici dečaka ukazala medicinsku pomoć.

Inače u Sremskim Karlovcima ne postoji služba koja bi mogla da dođe i i pobrine se za psa, a iz Zoohigijene u Novom Sadu rekli su da opština nije pod njihovom ingerencijom, pa ne mogu da intervenišu.

Očekuje se dolazak ekipe za uviđaj, a policija će protiv vlasnika psa podneti krivičnu prijavu za izazivanje opšte opasnosti po bezbedednost, rečeno je Tanjugu.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Roditelj

    19. april 2019 | 14:54

    Zar opet? Hoćemo li decu da čuvamo u kavezima da bi se džukele šetale ulicama? Muka mi je više od priče kako pas nikad ne napada bez razloga i da to zavisi od vlasnika. Ama boli me stojko ko je kriv. Ne daj Bože, ali ja ne bih poštedeo ni vlasnika ni psa.

  • Jeca

    19. april 2019 | 14:44

    Zabraniti više čuvanje krvoločnih pasa.

  • Majstor

    19. april 2019 | 15:18

    Po jedan patron za livru i po jedan patron za idiota koji ga čuva!!!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA