"Dao mi je piće posle kojeg sam dobio erekciju, a onda me je terao da se mazimo": Jezivi detalji svedočenja maloletnog pevača protiv Darka Kostića

Dečak je ispričao da je udario Kostića u stomak i tako uspeo da pobegne iz njegovog stana

  • 7

"Ušao sam u njegov stan i Darko me je ponudio pićem. Ubrzo sam se osetio čudno, a primetio sam i da imam erekciju..."

Ovako je pred Trećim osnovnim sudom u Beogradu počelo jezivo svedočenje maloletnog pevača L. J. (16), nekadašnjeg učesnik "Grandovog" šoua "Neki novi klinci", koji tvrdi da je modni kreator Darko Kostić (39) 14. juna prošle godine pokušao da ga siluje! Dečak je ispričao da je tada udario Kostića i da je uspeo da pobegne iz njegovog stana na Novom Beogradu!

Sud je maloletnom pevaču u ovom postupku dodelio status posebno osetljivog svedoka, i Kostića udaljio iz sudnice. L. J. je u dvočasovnom izlaganju uglavnom ponovio ono što je rekao i u istrazi. Nakon što je popio čudno piće o dobio erekciju, Kostić ga je, kaže, pozvao da se maze.

- Kostić mi je rekao da će mi dati novac i fotografije, ali da prvo moramo malo da se mazimo. Kada sam shvatio šta on želi, rekao sam mu da nisam homoseksualac. Tada me je Darko uhvatio za ruku i pokušao da me povuče ka krevetu, da legnemo. Koliko se sećam, udario sam ga u stomak i istrčao napolje -rekao je dečak.

PRONAĐENA DROGA PRILIKOM HAPŠENJA

On je negirao optužbe i branio se ćutanjem, Printskrin: TV Prva

Inače, u Kostićevom stanu su, prilikom hapšenja 22. juna 2018., pronađeni papirići sa tragovima droge. On je u policiji najpre negirao sve optužbe, i za drogu i za seksualno zlostavljanje maloletnika, ali se potom u tužilaštvu branio ćutanjem. U pritvoru je proveo oko dva meseca, nakon čega je pušten da se brani sa slobode.

Međutim, Kostića su ubrzo zatim stigle i nove optužbe da je 7. juna prošle godine kokainom ponudio Beograđanina B. Š. (23), a onda ga navodno uhvatio za penis. Šokirani mladić je, kako je ispričao u istrazi, viknuo: "Šta to radiš, čoveče?!", a zatim je pesnicom udario Kostića i uzeo mu telefon, u kom je bila njihova prepiska.

Kostić je i u junu 2017. privođen zbog posedovanja droge jer je policija u njegovom stanu našla nešto malo kokaina i tečni ekstazi, koji zovu "droga za silovanje". Kostiću je tada pozlilo u njegovom stanu, zbog čega je reagovala Hitna pomoć, a lekari su konstatovali da je dizajner pod dejstvom opijata, pa su pozvali policiju.

Dimitrije Ilić, Kostićev branilac, juče je samo kratko prokomentarisao da je zadovoljan dosadašnjim tokom sudskog postupka.

(Telegraf.rs/Informer)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Marko

    20. april 2019 | 12:21

    Bolesnik umobolni,u zatvor krrtena!!!

  • Bgd

    20. april 2019 | 14:33

    Deca bolje da uce skolu a ne da se vucaraju po tudjim stanovima. O ovoj propalici da ne govorim.

  • Bitnoje

    20. april 2019 | 15:00

    Da tate i mame leče svoje komlekse gurajući decu od 10 godina da pevaju po raznim televizijama . Strašno.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA