Zoran Marjanović reagovao na treću optužnicu zbog ubistva pevačice Jelene: Na videlo će izaći sve klevete, fabrikovanja i nameštaljke

Marjanović kaže da već 3 godine proživljava pakao

  • 21
Zoran Marjanović, Jelena Marjanović Foto: Telegraf/Facebook/jelena.krsmanovic

Suprug ubijene pevačice "Granda" Jelene Marjanović kaže da nije iznenađen što je protiv njega podignuta i treća optužnica, kao i da veruje da će jednog dana sve izaći na videlo

- Nisam iznenađen što je tužilaštvo po treći put podiglo optužnicu protiv mene. Posle svega što sam preživeo u protekle tri godine, ni kriv ni dužan, ništa me više ne može iznenaditi - kaže Zoran.

Marjanović se tereti da je 2. aprila 2016. na nasipu u Borči ubio suprugu na podmukao i svirep način, a njen leš potom bacio u kanal. U optužnici se takođe navodi da je u neposrednoj blizini mesta zločina sve vreme bila Zoranova i Jelenina ćerka Jana, koja je u tom trenutku imala pet godina.

Bog sve vidi. Tako da će jednog dana na videlo izaći sve klevete, fabrikovanja i nameštaljke kovane meni i mojoj porodici. Od istine niko nije uspeo da pobegne, jer Bog je istina i štiti pravednike - poručio je optuženi Marjanović.

Zoran Marjanović napušta Okružni zatvor u julu 2018. godine , nakon što mu je Apelacioni sud ukinuo pritvor posle skoro deset meseci jer se sumnjiči za ubistvo svoje supruge Jelene Krsmanović Marjanović Foto: Milena Đorđević

On je kazao da do danas ne zna ko je ubio njegovu suprugu, ali ni kome je u interesu da on bude optužen za svirepi zločin i izveden pred sud.

Ne znam ko je to uradio, znam samo da preživljavam pakao tri godine. Nadam se da svi u nadležnim institucijama rade pravedno, savesno i odgovorno svoj posao, jer ja sam čovek koji čeka pravdu. Nikakve veze nema sa zločinom, niti mogu da pretpostavim ko je počinilac takvog zverstva - ponavljao je Marjanović.

Pevačica "Granda" Jelena Marjanović nestala je 2. aprila 2016. dok je trčala po nasipu u Crvenki. Njen suprug je to prijavio policiji, a telo je pronađeno dan kasnije u kanalu.

Posle 17 meseci od zločina, Zoran Marjanović je uhapšen zbog sumnje da je ubio svoju ženu i u pritvoru je proveo 10 meseci. Više javno tužilaštvo dva puta je podizalo optužnicu protiv njega zbog brutalnog ubistva, ali je ona oba puta vraćena na dopunu istrage.

(Telegraf.rs/Kurir)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • mira

    20. april 2019 | 23:08

    Bas treba da te zalimo. Cekas pravdu tri godine i iskljucis telefon...bas u vreme kada je majka tvog deteta nestala. Ma nemoj... Mnogo si namazan, valjda te je taj Bog kom se moslis naucio.

  • Pera

    20. april 2019 | 22:58

    Joj jadan , nevin da strada! Koj folirant brate, strašno

  • Daca

    21. april 2019 | 00:33

    Kakav lazni ucveljeni udovac. Da mu je cista savest i da ga je zaista pogodila smrt njegove zene i majke njegive cerke, kao sto javno glumi, upravp on bi najvise i stalno podsticao nadlezne da otkriju i kazne Jeleninoga ubicu. Ali njemu je ocito najbitnije da se on izvuce iz svega. Nema dokaza cak ni indikacija da krivicu prevali na nekoga drugoga a zna da pored ovakvih nadleznih moze doveka glumiti ucveljenoga udovca.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA