≫ 

Teška nesreća kod Velike Krsne: Pijani vozač sleteo s puta u punoj brzini, poginula devojka (18)

Vozilom "bmw", austrijskih tablica, upravljao je M. M. (27)

  • 7

Na lokalnom putu Kovačevac - Velika Krsna jutros oko četiri sata dogodila se saobraćanjna nesreća u kojoj je poginula Dragana V. (18).

Na licu mesta utvrđeno je da je vozač imao više od 1,20 promila alkohola u krvi u trenutku saobraćajne nesreće, prenosi tv Pink.

Devojka je bila u automobilu marke BMW, austrijskih automobilskih tablica, a vozilom je upravljao M. M. (27).

Zbog prevelike brizine, automobil je izleteo sa puta i udario u noseći stub jedne zgrade, na licu mesta devojka je podlegla povredama, a vozač je prebačen u Urgentni centar sa povredama.

Tokom prvog dela istrage utvrđeno je da je vozač bio u alkoholisanom stanju u trenutku saobraćajne nesreće, prenosi tv Pink.

Obavljen je uviđaj, a tokom dalje usrage biće utvrđene sve okolnosti ove saobraćjajne nesreće.

(Telegraf.rs/Tanjug)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Munđa

    22. april 2019 | 23:15

    Nije jedini koji se tako ponaša. Živim u tom kraju i gledam to svake godine kada dođu gastarbajteri, pa i ovih dana. Svi se ponašaju na isti kalup, dovezu se besnim kolima, špartaju gradom i skupljaju mlade devojke koje se nadaju dobrom provodu, obiljem para i možda šansom za dobru udaju i odlasku preko u bolji život. Za to vreme ovdašnji "bednici" mogu slobodno da zaborave bilo kakav provod pa se i oni bacaju u alkohol. A ovi gastosi, svesni svojih "prednosti" onda se još više bahate i pokazuju brzinom i svojom neumerenošću u svemu. I sve rade ono što tamo ne smeju. I eto nesreće. Svake godine to neko plati glavom. Saučešće porodici a drugima nauk.

  • 😡😡😡😡

    22. april 2019 | 10:58

    Eto opet pijana seljačina preziveo , a devojka od 18 g poginula . Gde je tu pravda , sada Skota zatvoriti na neodređeno vreme .

  • Prijatelj M.M y

    22. april 2019 | 15:45

    Velika tuga i nesreca zbog tri kobna faktora. Brzina, alkohol i lude godine. Momka znam jos od kad je bio dete. Njegove roditelje i rodbinu. Nikom nije lako niti je bilo kome svejedno. Ugasio se zivot neduzne devojke, deteta od 18g i bol koja je zadesila porodicu i prijatelje je neopisiv. Gubitak koji se ne moze izmeriti niti nadoknaditi. Najmanje se moze nadoknaditi lincovanjem.ovog momka koji je sa teskim telesnim povredama upravo na operaciji i najblizi strahuju da i njegov mlad zivot bude ugasen. Za svaku osudu je sto je pio i vozio, time izazvao nesrecu, ali svi koji napadate podjite od sebe dal ste bezgresni. Neka prvi baci kamen onaj koji nikada nije zgresio. Budite ljudi, pomolite se za zivot ovog 22-23 godisnjeg momka, a zakon ce dalje preduzeti svoje. Nije on kriminalac niti terorista da zasluzi ovoliki javni linc. Znam da nikada nikog nije povredio vec pomogao ako je mogao. Iako mlad radio je od svoje 18 godine kao vozac i nije neiskusan. Ali eto, djavo ne ore i ne kopa vec pokusava svakog da izazove na nesrecu. Marko da nam se oporavis i nek su ti andjeli i bog u pomoc. Devojcinoj rodbini zelim najiksrenije saucesce. Svi koji su saznali za ovo ne mogu da progovore od tuge. Budite jaki kolko je to moguce. Nek je andjeli docekaju.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA