≫ 

Prijatelji se potresnim porukama opraštaju od Dragane (18): "Otišla si u nebesku kafanu i ostavila grad mrtvim"

"Nadam se da si negde gore našla svoj mir... i da negde gore u nekoj nebeskoj kafani čekaš tvoje boeme, pišu njeni prijatelji"

  • 5

Dragana Vulević (18) iz Rajkovca kod Mladenovca poginula je u teškoj saobraćajnoj nesreći koja se dogodila na putu Kovačevac - Velika Krsna u ponedeljak rano ujutru, kada je BMW u kome se nalazila udario u kuću. Njen Fejsbuk profil preplavile su poruke njenih prijatelja koji se na ovaj način opraštaju od nje.

- Živela si brzo...i svuda te je bilo, svuda si stizala... Ponekad sam imala osećaj da se teleportuješ...Nema kafane koja ne zna za tebe...Umela si da nerviraš okolinu i sve one koji ti nisu pružili šansu da te upoznaju... Retko ko je mogao da razume tebe i tvoj tempo života... Drago mi je da sam te poznavala i da sam u tebi videla ono što mnogi nisu... Bila si dobra osoba, uvek nasmejana, pozitivna...Nikad nikoga nisi ugrožavala osim ponekad samu sebe... i IMALA SI VELIKO SRCE!

Hvala ti za sve... Hvala za svaki put kada prođeš pored mog lokala i pitaš me: " Jel si gladna, hoćeš da ti kupim nešto da jedeš?", Hvala za svaki put kada dođeš u kafanu gde sam pevala i pitaš me: " Jel te dirao neko?"Hvala za svaki sladoled koji si kupila mom detetu i učila je da skače u bazen"... i samo kažeš: "Idi pij kafu i ne brini kad je sa mnom!"... Živela si punim plućima...i niko te nije mogao zaustaviti...

Nadam se da si negde gore našla svoj mir... i da negde gore u nekoj nebeskoj kafani čekaš tvoje BOEME da zajedno kao nekad zapevamo... Kafanska pevačica moju dušu uzela... Nikada te neću zaboraviti... Ovaj grad više nije isti bez tebe! POČIVAJ U MIRU LEGENDO i BRATE MOJ... - napisala je jedna drugarica na Fejsbuku.

- Nedostajaćeš, ti i tvoje ludosti... Bila si unikat... Jedna u milion... Faliće mi tvoja dovikivanja sa druge strane ulice kad mi kažeš :"Debela, lepa si!",izlasci... kad si mi pevala :"A gde si Marija da mi srce smiriš"... Živela si i živećeš večno... Sada te čeka nebeska kafana, ali za tobom ostaje i pesma i uspomena prijatelju, brate, druže. Hvala ti za najlepše uspomene, voli tebe tvoja Marka, anđele, putuj - napisala je još jedna njena drugarica.

- Ostavila si grad praznim i mrtvim, volimo te i dalje. Počuvaj u miru legendo.

- I sve one naše trenutke čuvaćemo od zaborava, dok je nas, ŽIVIŠ! Počivaj u miru legendo, sada si ANĐEO! Saučešće porodici.

Prema nezvaničnim informacijama, Vulevićeva je bila putnik u automobilu kojim je upravljao njen drug Marko M. (21) iz sela Selevac.

Auto je sleteo s puta i udario u noseći stub kuće. Od siline udarca Dragana, koja je bila suvozač u BMW, na mestu je ostala mrtva. Vozaču je odmah urađen alko-test i utvrđeno je da je bio pijan i imao 1,2 promila alkohola u krvi. On je takođe povređen i prebačen je u Urgentni centar.

Marko i Dragana su bili u jednoj kafani nedaleko od mesta na kome se udes dogodio. Krenuli su ka njegovoj kući, a pretpostavlja se da je on vozio jako brzo, zbog čega je i izgubio kontrolu i pokušao da se izvuče iz krivine, pa se zakucao u kuću. Inače, odranije je poznat po brzoj vožnji.

VIDEO: Mama i klinci izlazili iz kafića, a onda je sve nestalo u sekundi

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA