Otkriveno šta je prethodilo tragediji u Somobru: Branko je pucao u ženu sa kojom je bio u braku 35 godina, pa presudio sebi

Njih dvoje u braku su bili punih 35 godina, ali se nisu slagali. Još se ne zna kada će bračni par biti sahranjen

  • 1

Rodbina, komšije i prijatelji bračnog para Branka (62) i Desimirke (55) Vujčić iz Sombora su u šoku i neverici zbog jučerašnje tagedije, kada je nešto posle podneva Branko iz pištolja ispalio metak u grudi svoje supruge Desimirke, a zatim pucao u sebe. Tragedija se dogodila u blizini hipodroma u Somboru, između buvljaka i Carinarnice.

Nesrećna žena je umrla na licu mesta, a Branko je prevezen u bolnici u Somboru, a zatim je zbog teških povreda prevezen u Klinički centar Vojvodine u Novi Sad, gde je sinoć i preminuo. Desimirkina rodbina veli da su tela nastradalih na obdukciji, i da još ne znaju kada će biti sahranjeni, ni da li će biti istovremeno na istom groblju.

Desimirku je ubo muž Printskrin: Facebook/Desimirka Vujcic

Njih dvoje u braku su bili punih 35 godina, a dece nisu imali. Prema rečima Desimirkinog sestrića Stefana Varge, njegova tetka je nešto više od godinu dana radila u Nemačkoj, gde je čuvala starije osobe, i tako izdržavala teču od njene zarade. Branko nije radio, ali je Desmirka htela da mu nađe neki posao u Nemačkoj. Predlagala mu je da vozi kamion, ali on to nije prihvatio. Nisu se najbolje slagali, pa je ona odlučila da se razvede, jer dece nisu imali, ispričali su oni za medije.

- Svi smo u šoku, i ne možemo da poverujemo šta se dogodilo. Branko je imao svoja dva kamiona - šlepara i prevozio, pšenicu i raznu robu u Srbiji i inostranstvu, ali je ostao bez posla i kamiona. Želeo je svakom da pomogne i nikom se nije zamerio - kaže njegov komšija Miladin.

On dodaje da se Branko jedno vreme bavio i pčelarstvom, te mu najverovatnije ni to nije išlo, pa je i s tim prekinuo.

- Oboje su bili dobre komšije, vredni, služili su za primer, a ja ne mogu da poverujem da se desila ovakva tragedija da on ubije Desimirku, pa presudi sebi - priča drugi komšija, koji ih je dobro poznavao i družio se sa Vujčićima, ne želeći da mu se pominje ime.

(Telegraf.rs/Večernje novosti)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA