≫ 

Tragedija u Leskovcu: Mladić nešto progutao na ulici, srušio se i umro za manje od sat vremena

Video sam da je progutao neku kesicu, napravio dva do tri koraka i srušio se kao sveća, pričaju očevici

  • 10

Mladić M. Z. (24) iz okoline Leskovca preminuo je danas oko 12.30 sati u Službi urgentne medicine Opšte bolnice Leskovac, a uzrocima iznenadne smrti se samo nagađa.

Ovoj velikoj tragediji prethodilo je njegovo onesvešćivanje na ulici ispred kafića u Leskovcu, oko 11.30 sati, piše Jugmedia.

Bolnica u Leskovcu Foto: bolnicaleskovac.org

- Video sam da je progutao neku kesicu, napravio dva do tri koraka i srušio se kao sveća -pričaju očevici, koji su odmah pozvali Hitnu pomoć.

U Urgentni centar doveden je bez znakova disanja i bez rada srca.

- Lekari su sve učinili na njegovoj reanimaciji, ali nažalost, nisu uspeli da ga vrate u život - kaže za ovaj portal Aleksandar Stojanović, pomoćnik direktora bolnice.

Nezvanično se isprva pričalo da je mladić, navodno, progutao kesicu neke jače droge, ali lekari nisu mogli ni da potvrde, ni da demantuju ovu vest.

- Naređena je hitna odbukcija i obaveštena policija - naglašava Stanković.

Uzroci smrti još nisu poznati. Neki tvrde da je prethodno mladić, navodno progutao kesicu sa teškom drogom, čak tvrde i da su taj čin videli, međutim, jedan od muškaraca koji je pokušao da mu spase život, i koji ga zna iz viđenja, kaže da ne zna da je imao takav porok.

VIDEO: Nezapamćen udes kod Jagodine

(Telegraf.rs/Jugmedia)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Majka

    4. maj 2019 | 13:16

    Ubi nam droga decu. U mestu u kome zivim nikada u nijednoj raciji nisu nikog uhvatili a znase i ko valja drogu i ko se drogira. Verovatno ih na vreme obaveste... Kad ce Republika malo ozbiljnije da se pozabavi malim varosima

  • Balkanski$pijun

    4. maj 2019 | 13:45

    Ubila ga ta kesa

  • Avram

    4. maj 2019 | 13:04

    Treba li da ga zalimo.?

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA