Čudna pljačka u Trsteniku: Lopov iz novčanika s 20.000 dinara i 3.200 evra - odlučio da uzme samo jednu valutu

Vozači Hitne pomoći u Trsteniku našli su u petak torbu kod sporednog ulaza ove službe

  • 4

Vozači Hitne pomoći u Trsteniku našli su u petak oko 7 sati žensku torbu kod sporednog ulaza ove službe, ali je slučaj počeo da poprima neverovatne razmere tek nešto kasnije. I to kada je došla policija, pišu Novosti.

Kako su nam ispričali vozači, ispostavilo se da je iz torbe nestalo oko 20.000 dinara, ali je u istoj torbi ostalo netaknuto 3.200 evra.

Tomica Vukčević iz Kruševca, šef voznog parka u Službi hitne medicinske pomoći, kaže da je sa kolegom - vozačem, Miomirom Ilićem, u petak krenuo ka sporednom ulazu, kada su uočili žensku torbu.

- Počeli smo da se šalimo da je bomba - priča Kruševljanin. - Ja sam stavio rukavice i onda smo otvorili torbu. Našao sam ličnu kartu i zdravstvenu knjižicu i 70 dinara. Pozvali smo policiju koja je potom počela da traga za vlasnicom.

Lopov "zanemario" kovertu punu novca, Foto-ilustracija: Profimedia/imageBROKER

FALILO 20.000 DINARA

Policija je zatim došla u Službu hitne medicinske pomoći, a došla je i vlasnica torbe. Vukčević kaže da je žena otvorila novčanik i odmah rekla da u njemu nema 20.000 dinara.

KRAĐA U PRODAVNICI

- Njena ćerka je rekla "Daj, pogledaj još malo", a zatim su našli i kovertu u kojoj je bilo 3.200 evra - priča Vukčević dodajući da je razumeo da je torba ukradena u prodavnici. - Ispada da lopov nije pretražio celu torbu i da nije video evre. Vlasnica se osmehnula, otišla je da zameni novac i htela je da nam u znak zahvalnosti da 5.000 dinara. Niko nije hteo da uzme - priča Vukčević.

- Bio sam ponosan što smo ja i moji vozači vratili osmeh na lice ženi koja je pokradena - napisao je Vukčević u objavi na Fejsbuku.

(Telegraf.rs / Izvor: Novosti)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Mile

    5. maj 2019 | 09:18

    Dobro prosli mogli da prodju kao Pantic u filmu kad nasao torbu

  • VX

    5. maj 2019 | 15:09

    Lopov ima da da se pojede živ ako ovo pročita.

  • Ivica

    5. maj 2019 | 12:56

    Sto je lopurda pojeo mu.. kada nije dobro pogkedao torbu sve pohvale dobrim radnicima hitne pomoci svaka cast da je vise ljudi takvih Srbija bi cvetala.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA