≫ 

"Jedini porok bile su mu lepe devojke. Hteo sam da od njega napravim šampiona": Nakon smrti Miljana (24) tuga u Leskovcu ne jenjava

Prijatelji Miljana Z, koji je pod nerazjašnjenim okolnostima preminuo u Leskovcu, kažu da se danima žalio na visok pritisak i nesanicu

  • 0

- Miljan se nekoliko dana žalio na visok pritisak i nesanicu. Čekao je ponedeljak da ide da se javi svom lekaru. On je bio sportista, bokser, vodio je zdrav život. Nikada nije uzimao nikakve suplemente. Sramota je što mediji pišu neistine o njemu da je progutao kesicu za zelenom supstancom. Obdukcija će pokazati sve - priča jedan od drgara mladića, koji je preminuo u subotu nasred ulice u Leskovcu.

Jedan od Miljanovih drugova Miloš oo je otkrio za "Novosti", dok se još iščekuju rezultate obdukcije koja bi trebalo da pokaže šta je uzrok iznenadne smrti mladog Miljana Z. (24) iz okoline Leskovca. On se u subotu srušio ispred prodavnice mobilnih telefona, i nešto kasnije preminuo u Službi urgentne medicine Opšte bolnice u Leskovcu.

Mladić je iznenada preminuo Foto: Facebook/Miljan Zdravkovic

I vlasnik prodavnice ispred koje se dogodila tragedija, a koji se borio da pomogne Miljanu sve do dolaska Hitne pomoći kaže da je ovog Leskovčanina odlično poznavao i da je samo nekoliko trenutaka pre nego što je pao, on došao kod njega i požalio se da mu je loše.

- Naručio je cveće u radnji pored i seo je kod mene dok buket ne bude gotov. Požalio mi se da nije spavao dve-tri noći. Posle nekoliko minuta mu se slošilo. Pozvao je devojku da dođe, mi smo mu izneli šećer i vodu, međutim, počeo je da se znoji. Ruke su mu se tresle. Posle nekoliko sekundi dobio je napad, počeo je da se grči u stolici, prevrnuo je očima i pao, kao da se ugušio. Ja sam probao da mu otvorim usta prstom, ali me je instinktivno ujeo. Uzeo sam kašičicu i nekako uspeo da mu otvorim usta i on je tu prodisao. Gledao me je, ali nismo pričali, ne znam da li je bio svestan. Kad je stigla Hitna pomoć, počeo je polusvesno da komunicira. Devojku je prepoznao i poljubio je. Bio je svestan šta mu pričamo, hodao je uz naše pridržavanje do kola Hitne. Tu mu je odmah priključena infuzija, ali je opet dobio isti napad i tada su ga odvezli - priča za "Novosti" Igor.

Mladi sportista preminuo je pola sata kasnije u Službi urgentne medicine Opšte bolnice u Leskovcu.

Tuga u Leskovcu Foto: Facebook/Miljan Zdravkovic

Kako se nezvanično saznaje, u džepu su kod njega pronađeni novac, ključevi, ali ne i kesica za zelenom supstancom.

HTEO SAM DA NAPRAVIM ŠAMPIONA

Miljanov trener Božidar Arsić oglasio se upečatljivom porukom na društvenim mrežama.

- Kako sam malopre obavešten, moj dobri učenik Miljan je danas preminuo. Hteo sam da od njega napravim šampiona, ali je vrlo retko posećivao salu za trening. Porok su mu bile lepe devojke. Disciplinovan, kulturan, lepo vaspitan i odvažan - to su osobine koje su ga krasile. Pre par meseci mi je najavio povratak u boksersku salu i ja sam ga čekao. Uvek bi u prolazu svratio do kluba i srdačno me pozdravio - napisao je on.

VIDEO: Pre svakog vežbanja obavezno uradite ovaj pregled jer može da vam spasi život

(Telegraf.rs/Večerenje novosti)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA