≫ 

Poštar Slavko iz Sremskih Karlovaca je mirno popio kafu sa suprugom, pa pucao sebi u glavu: U susednoj sobi spavala je njihova ćerka

Slavko je legalno posedovao pištolj iz koga je pucao

  • 20

Slavko Č. (57), poštar iz Sremskih Karlovaca, pucao je jutros sebi u glavu, nakon što je popio kafu sa suprugom, dok je u susednoj sobi spavala njihova kćerka.

- Hitna pomoć intervenisala je oko 6:30 časova u Ulici mitropolita Stratimirovića u Sremskim Karlovcima. Muškarac je intubiran i u teškom stanju je prevezen u Urgentni centar KCV - izjavila je dr Sanja Nenadić Pokrajac, portparolka novosadske Hitne pomoći.

Iz Urgentnog centra navode da je pacijent i dalje životno ugrožen i na odeljenju je intenzivne terapije.

Slavko je legalno posedovao pištolj iz koga je pucao, a pre tragičnog čina nije bilo nikakvog nagoveštaja da se može odlućiti na suicid.

(Telegraf.rs/021.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Razumem ga

    7. maj 2019 | 11:36

    A ko ne bi pucao sebi u glavu? Budim se u ledenom stanu, ukočena od hladnoće.. Bez posla, zubi. Gladna. Autobuse čekam po 30 min, pa dođu stari, prljavi, smrde na naftu.. Svi oko mene bolesni, mladi, stari - zdravstvo nikada gore.. Treba još nešto da napišem? Ne - ovo je dovoljno. 😢

  • Aca

    7. maj 2019 | 11:57

    Ne zna se razlog??????? PA ZBOG LEPOG ŽIVOTA!!!!!!!!!!

  • Drugovi moji

    7. maj 2019 | 11:38

    Pa život u Srbiji je nepodnošljiv. Neka mu je laka zemlja. 🙏

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA