≫ 

U eksploziji BMW-a u Novom Sadu teško povređen bivši predsednik FK Vojvodina: Dalibor Bogdanović ostao bez potkolenice

Bogdanović je i bivši policajac

  • 13

U Novom Sadu bombom raznet bivši predsednik FK Vojvodina Dalibor Bogdanović. On se trenutno nalazi u operacionoj sali gde mu je amputirana potkolenica, preneli su mediji.

 

Podsetimo, u Novom Sadu u Ulici Ilije Birčanina oko 23 sata došlo je do eksplozije džipa marke "BMW X5".

Kako se nezvanično saznaje, radi se o Daliboru Bogdanoviću zvanom Boća, bivšem policajcu, koji je penzionisan posle ranjavanja pre pet godina u ulici Laze Telečkog, kada je bio u društvu sa Markom Markušem i njegovim ocem Zoranom.

Bogdanoviću se sudi i za pokušaj otmice kada su on i još četiri lica pokušali da kidnapuju Gorana Cvijetića (43) iz Budisave, za koga sumnjaju da je ubio Teodoru Kaćanski (30), devojku Nenada Stevića (41), kao i pokušaja ubistva Niku Uskokovića (39)

Uzrok eksplozije za sada nije poznat, a Dalibor je primljen u bolnicu i trenutno se nalazi u operacionoj sali, gde se lekari bore za njegov život.

(Telegraf.rs/Pink.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • cek polako

    11. maj 2019 | 06:20

    Ja ne znam da li se mozda nisam jos razbudio,ili nisam dobro procitao teks???!Bogdanovic je penzionisani policajac nakon ranjavanja,a nakon toga osudjen za otmicu i pokusaj ubistva ?!!! Ako je tako,bruka me i sramota sto sam ikada nosio sluzbenu uniformu ove usrane drzave!Da li je bre ovo normalno eee ?!

  • Nikola

    11. maj 2019 | 07:24

    Žao mi džipa,lep je to automobil.

  • ...

    11. maj 2019 | 06:31

    Divan svet...

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA