≫ 

Prvi izveštaj iz Kliničkog centra o stanju teško povređenog u mafijaškom obračunu

- Odmah nakon prijema i stabilizacije opšteg stanja, pacijent je operisan - rečeno je u Kliničkom centru

  • 1

Bivši policajac Dalibor Bogdanović, zvani Boća, koji je sinoć povređen kada je eksplodirala bomba ispod njegovog auta u novosadskom naselju Detelinara, nalazi se na Odeljenju intenzivne terapije Urgentnog centra Kliničkog centra Vojvodine i njegovo stanje je stabilno.

- Pacijent D. B. primljen je (sinoć) u kasnim večernjim satima u UC KCV s teškim telesnim politraumatskim povredama. Odmah nakon prijema i stabilizacije opšteg stanja, pacijent je operisan - rečeno je Tanjugu u Kliničkom centru.

Iz ove bolnice navode da je stanje Bogdanovića nakon operacije stabilno.

- Postoperativni tok protiče uredno bez znakova lokalnih komplikacija. Pacijent je trenutno hemodinamski stabilan i nalazi se na Odeljenju intenzivne terapije UC KCV - rečeno je za Tanjug.

U sinoćnoj eksploziji bombe postavljene ispod automobila marke BMW X5, čiji je vlasnik Bogdanović, nije povređen niko od prolaznika, ulica je odmah zatvorena zbog uviđaja, a detonacija se čula u većem delu grada.

Dalibor Bogdanović Boća nekadašnji je novosadski policajac, kome se trenutno sudi za otmicu Gorana Cvijetića iz Budisave 2017. godine. Osim njega, sa slobode se brane i Vladica Rakić, Goran Kovačević Goranac, Nenad Stević i Božidar Bosnić.

Bogdanović je i pre pet godina ranjen, u centru Novog Sada.

(Telegraf.rs/Tanjug)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Zlatan

    11. maj 2019 | 12:08

    Prosečna plata policajca 50-60 hiljada. Ovaj vozi x5. Kraj price..

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA