≫ 

Hapšenja posle masovne tuče u Kruševcu, izboden biznismen Goran Makragić

Oni su se potukli u jednom kruševačkom kafiću

  • 6

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Kruševcu uhapsili su G. M. (46), D. M. (32), D. K. (41) iz Kruševca i V. V. (39) iz okoline Uroševca, zbog postojanja osnova sumnje da su izvršili krivično delo nasilničko ponašanje.

Sumnja se da su se oni, noćas, na stepeništu jednog kruševačkog kafića, međusobno sukobili i zadobili lake telesne povrede, saopštila je Policijska uprava Kruševca. Po nalogu osnovnog javnog tužioca, uhapšenima je određeno zadržavanje do 48 časova nakon čega će, uz krivičnu prijavu, biti sprovedeni tužilaštvu.

Prema nezvaničnim podacima koje je objavio N1, nekoliko uboda u grudi zadobio je i kruševački biznismen Goran Makragić, dok ostala trojica imaju ubode po nogama i rukama.

Podsećamo, Makragića je jedan od lidera Saveza za Srbiju Borko Stefanović označio kao organizatora napada na njega, koji se dogodio u novembru prošle godine, kada su ga trojica muškaraca pretukla uoči početka tribine u Kruševcu.

Stefanović je tvrdio da su sva trojica uhapšenih u poslovnim vezama sa Makragićem i da su se sa njim videli na dan kada se napad dogodio. Makragić je tokom istrage u tužilaštvu negirao te navode i rekao da osumnjičenje poznaje "iz viđenja".

VIDEO: Druga izbo nožem, pa pokušao da siluje D.J (49)

(Telegraf.rs/ Tanjug/ N1)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Vozi Misko

    12. maj 2019 | 20:15

    Sta u Srbiji znaci kada se za nekog kaze biznismen da li to u prevodu znaci kriminalac ?

  • Ratko

    12. maj 2019 | 20:05

    Cime se bave biznismeni i ko je izmislio taj naziv?

  • miško pisko obezbedjenje pozarevac

    12. maj 2019 | 19:05

    Treba sve pohapsiti ,pogotovu te lažne biznismene"koji lazu,kradu,podmecu "nedužnim ljudima !!!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA