≫ 

Komšije su javile da gori kuća u selu kod Kikinde, a vatrogasci su nakon gašenja požara zatekli sablasni prizor (FOTO)

Uzrok požara još uvek nije utvrđen, ali se sumnja da ga je izazvala neugašena cigareta ili peć

  • 0

U požaru koji je sinoć buknuo u večernjim satima, nastradao je S. J. (63) iz Bašaida, čije su beživotno telo pronašli vatrogasci tokom gašenja vatre.

Kako saznaje Telegraf, komšije su pozvale vatrogasce i javile im da u Ulici Rade Mikalačkog gori kuća. Vatrogasci su nakon gašenja vatre zatekli stravičan prizor, ugljenisano telo čiji identitet nije mogao odmah da se utvrdi.

Prema još nezvaničnim saznanjima, nastradali čovek je, kako se pretpostavlja, vlasnik kuće S. J, koji je živeo sam. Uzrok požara još uvek nije utvrđen, ali se sumnja da ga je izazvala neugašena cigareta ili peć koju je nesrećni čovek ložio u jednom delu kuće.

požar Bašaid Sumnja se da je požar izazvala neugašena cigareta, Foto: Telegraf

Telo je, kako potvrđuju u PU u Kikindi, poslato na Institut za sudsku medicinu u Novom Sadu. Nakon obdukcije i detaljne istrage biće poznat identitet osobe i tačan uzrok smrti.

DRUGI POŽAR ZA 10 DANA U KIKINDI

Ovo je drugi požar u okolini Kikinde u poslednjih deset dana. Početkom maja, u Ruskom Selu, vlasnik kuće A. D. je najpre zapalio auto, a onda se požar proširio na garažu i manju kuću koja je potpuno izgorela.

U stravičnom požaru u Ruskom Selu žrtava nije bilo, sem materijalne štete koju je pričinio sam vlasnik zapalivši domaćinstvo.

VIDEO: Požar u centru Prokuplja, goreo stan

(D. I.)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA