≫ 

Panika u Subotici: Dojava o bombi u Industrijskoj zoni stigla mejlom

Anonimna dojava o postavljenoj bombi navodno je stigla mejlom, u kojem je pisalo da će eksplodirati u 13,55 časova

  • 0

Upravo je završen kontradiverzioni pregled četiri objekta u Industrijskoj zoni Mali Bajmok i ustanovljeno je da je dojava o bombi bila lažna, rečeno je Tanjugu u subotičkoj policiji.

U toku je istraga na otkrivanju i identifikovanju počinioca, naveli su iz policije.

A ranije danas zbog dojave o bombi u industrijskoj zoni u Malom Bajmoku nekoliko stotina radnika ponovo je moralo da napusti radna mesta kako bi bio obavljen kontradiverzioni pregled četiri objekta u toj zoni.

Radnici prepodnevne smene su napustili svoja radna mesta i pušteni su kućama, a zaposlenima koji rade poslepodne rečeno je da ne dolaze na posao, jer je pregled objekata u industrijskoj zoni i dalje u toku. Zaposleni u fabrikama Norma, Svarovski i Simens napustili su fabrike.

Anonimna dojava o postavljenoj bombi navodno je stigla mejlom, u kojem je pisalo da će eksplodirati u 13,55 časova. Ovo je treći put za nešto više od mesec dana je da stiže anonimna dojava o bombi u Industrijskoj zoni Mali Bajmok. Prva dojava je bila 8. aprila, druga pre desetak dana i ovo je treća. I za prve dve ispostavilo se da su bile lažne.

Inače, istraga za prve dve dojave još je u toku subotička policija to radi u saradnji s kolegama iz Beograda.

VIDEO: Lažna dojave bombe u tržnom centru "Rajićeva"

(Telegraf.rs/Tanjug)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA