Uhapšena dva mladića zbog prebijanja šesnaestogodišnjaka motkama tokom utakmice u Kumodražu

Osumnjičenima je određeno zadržavanje do 48 časova i oni će, uz krivičnu prijavu, biti privedeni Višem javnom tužilaštvu u Beogradu

  • 1

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Beogradu uhapsili su V. M. (18) i O. K. (22), zbog postojanja osnova sumnje da su izvršili krivično delo nasilničko ponašanje na sportskim priredbama.

Sumnja se da su oni 12. maja motkama napali dvojicu šesnaestogodišnjaka tokom fudbalske utakmice u Kumodražu nanevši jednom teške, a drugom lake telesne povrede.

Osumnjičenima je određeno zadržavanje do 48 časova i oni će, uz krivičnu prijavu, biti privedeni Višem javnom tužilaštvu u Beogradu.

Policija nastavlja rad na identifikaciji ostalih osoba koje su učestvovale u ovom incidentu i na rasvetljavanju svih okolnosti ovog događaja.

Mladića M. M. (16) krvnički je pretukla grupa maskiranih napadača nakon utakmice igrane na stadionu Fudbalskog kluba Torlak u Kumodražu, a njegove povrede opasne su po život.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Bgd

    15. maj 2019 | 13:33

    E junaci, vas dvojica motkama da isprebijate dete! Koliko ste jadni i bedni niste svesni! Pu.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA