≫ 

Uhapšen "snajperista" koji je pucao na Novosađane iz vazdušne puške: Milan (19) rukovao oružjem kao da je igračka i povredio četvoro

On je 5.maja oko 19.35 iz svog stana u Novom Sadu ispalio projektil iz vazdušne puške

  • 29

Zbog sumnje da je, u nekoliko navrata, iz svog stana pucao iz vazdušne puške i lakše povredio četvoro građana, uhapšen je Milan J. (19) iz Novog Sada. Novosadska policija je nakon nekoliko dana rasvetila krivično delo izazivanje opšte opasnosti, počinjeno u periodu 3.do 5. maja ove godine.

On je, kako nezvanično saznajemo, 5.maja oko 19.35 časova, u Novom Sadu, iz svog stana ispalio projektil iz vazdušne puške u pravcu ulice Kraljevića Marka kod broja 60 i na terasi pogodio jedno lice u predelu ruke. Osumnjičeni se dovodi u vezu sa još nekoliko napada na građane,u kojima je korišćena vazdušna puška.

Njemu je određeno zadržavanje do 48 sati, po odobrenju javnog tužioca kome će, uz krivičnu prijavu, biti doveden na saslušanje.

Policijska uprava u Novom Sadu poziva građane koji su, eventualno, oštećeni ovim krivičnim delom, a nisu to prijavili policiji, da se jave na broj telefona: 451-125.

(Telegraf.rs/Kurir)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • NS

    16. maj 2019 | 20:40

    Bravo!!! Po meni, bilo bi lepo napisati puno ime I prezime da ga bude sramota duze vreme!

  • R R

    16. maj 2019 | 20:35

    Nije on kriv vec onaj ko je dozvolio da se vazdusne puske mogu posedovati bez dozvole a ne moze tzv startni pistolj koji koristi corke i koji je potpuno bezopasan i na celoj planeti sem u Srbiji isti malte ne mozete kupiti na kioscima. E to su nasi zakoni koji donose oni koji veze nemaju.

  • Jms

    16. maj 2019 | 20:49

    E sad lepo njega negde postaviti da izigrava metu.Neka vežba policija gađanje da vidi malo kako je to.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA