Probudio se bez svesti, krvave glave, na niškom parkingu: Nije znao šta mu se dogodilo posle proslave firme

Policija je ubrzo uspela da reši ovaj slučaj

  • 2

Niška policija rasvetlila je krvavu tuču koja se noćas dogodila na parkingu restorana u kojoj je teško povređen N.Ć. (24), kojem je N.M. (26) razbio lobanju nakon koškanja i psovki tokom poslovne proslave firme u kojoj obojica rade.

Kako saznajemo, policiju je oko jedan sat iza ponoći Hitna pomoć obavestila da je teško povređenog muškarca odvezla do Klinike za neurohirurgiju gde je ustanovljeno da je zadobio teške povrede opasne po život.

- Muškarac je zatečen bez svesti sa vidljivim povredama glave i obilnim krvarenjem. On se jutros osvestio, ali nije umeo da objasni da li se sam povredio ili ga je neko napao. Policija je izvršila uviđaj na mestu tuče, pregledani su i snimci nadzornih kamera, pa je utvrđeno da je N.Ć. povređen tokom tuče sa svojim kolegom N.M. Njih dvojica su se posvađala u restoranu, nakon čega su izašli na parking da se obračunaju - objašnjavaju naši sagovorinici upoznati sa ovim slučajem.

Kako saznajemo, N.M. je priznao da je kolegu udario s leđa, te da je ovaj pao na beton. Kada je shvatio šta je uradio, donosio mu je vodu i pokušao da ga osvesti, a zatim je pozvao Hitnu pomoć. Međutim, nije sačekao lekarsku ekipu već se sklonio.

Pretpostavlja se da je sukobu kumovao alkohol, jer je svađa izmakla kontroli. N.M. se branio da se iznervirao jer mu je kolega navodno opsovao sestru. Protiv njega će biti podneta krivična prijava za tešku telesnu povredu opasnu po život.

(D.K.)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • NI

    18. maj 2019 | 15:00

    Što piju kad im škodi i tada bi da reše međusobne nesuglasice,valjda im je Bog i majka priroda tu sklonost dala i kako će i šta će kad drugačije ne umeju.

  • Stana

    18. maj 2019 | 16:43

    NLO 👾👽

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA