Određen pritvor "snajperisti" iz Novog Sada: Milan (19) danima terorisao ljude iz svog stana vazdušnom puškom

Određen pritvor Novosađaninu Milanu J. (19), osumnjičenom da je pucao iz vazdušne puške

  • 1

Milan Jović (19) iz Novog Sada, koji se sumnjiči da je hicima iz vazdušne puške pucao na građane, danas je posle saslušanja, na predlog Osnovnog javnog tužilištvam određen pritvor do 30 dana. Ova mera mu je izrečena, da boravkom na slobodi ne bi mogao da utiče na svedoke, koji će biti ispitani u daljoj istrazi.

Ovaj devetnaestogodišnjak se tereti da je nekoliko navrata od 3. Do 5, maja, iz svog stana pucao iz vazdušne puške i lakše povredio četvoro građana.

Sumnjiči se da je 5. maja oko 19.30 časova, iz svog stana u ulici Save Ljubojeva 1,u novosadskom naselju Rotkvarija, ispalio projektil iz vazdušne puške u pravcu obližnje zgrade u Ulici Kraljevića Marka 60 i u šaku pogodio Stevicu Nikolića (41), koji je u svom stanu na devetom spratu stajao kod širom otvorenog prozora.

Osumnjičeni Milan Jović se dovodio u vezu sa još nekoliko napada na građane, u kojima je korišćena vazdušna puška.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Linz

    18. maj 2019 | 19:25

    Ja ludjaka majko mila, zgubidani teski, umjesto da rade nesto i pomognu roditelje, oni gadjahu neduzni narod. 19 g robije i valjda bi dosao do pameti, il tip kog je pogodio, protrese mu mslo koskice.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA