≫ 

Upucan mladić (22) u centru Kosovske Mitrovice: Srbin pogođen metkom u karlicu

Motivi se i dalje istražuju

  • 3
Kosovska policija Foto: Marko Jovanović

Sinoć nešto posle 23 časa, na šetalištu u centru Kosovske Mitrovice, došlo je do pucnjave u kojoj je povređen mladić M. R. (22), saznaje KoSSev u Kosovskoj policiji regiona Sever.

Na osnovu informacija RTS-a, mladić je srpske nacionalnosti, a prebačen je u bolnicu u severnom delu grada, gde je u toku lekarska intervencija.

Direktor bolnice Milan Ivanović je rekao da je R. M. pogođen jednim metkom u predelu karlice.

Nakon opericije koja je obavljena u Kosovskoj Mitrovici i saniranja povreda, odlučeno je da se mladić prebaci u Beograd zbog mogućih komplikacija, rečeno je u mitrovačkoj bolnici.

Pripadnici Kosovske policije i danas su obavljali uvidjaj na licu mesta, a uzeti su i snimci sa sigurnosnih kamera kako bi se što pre otkrili počinioci ovog napada.

- Slučaj je okarakterisan kao pokušaj ubistva i s tim u vezi jedno lice je privedeno na razgovor. Za sada nema informacija koje bi mogle da ukažu koji je motiv ovog napada - rekao je zamenik regionalnog komandira za sever Besim Hoti.

Prema navodima Večernjih novosti, povređeni mladić nema kriminalnu prošlost.

(Telegraf.rs/RTS, Kossev)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Nikola

    19. maj 2019 | 08:27

    Sad ce svi da pričaju kako su to uradili albanci a istina je najverovatnije da su se srpski kriminalci obračunavali izmedju sebe

  • D.V.

    19. maj 2019 | 12:00

    Siptari da izazovu nemir.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA