≫ 

Najstrašniji trend kod dece u Srbiji: Na Instagramu najavljuju svoju smrt, a oproštajnim pismima ubijaju i roditelje koji ostaju za njima

- Sada više nećete imati koga da kritikujete. Nadam se da će dete koje mama čeka biti bolje nego ja. Nemam ništa da vam ostavim, osim ušteđevine od 15 evra - napisao je učenik šestog razreda Nikola M u oproštajnom pismu

  • 9

Samoubistvo Hajnalke P. (15) iz Sente, koja je od svog šala napravila omču i obesila se u štali hranitelja, podsetilo je javnost na ono što nikako ne bi smela da zaboravi: samoubistva dece nisu retka u našoj zemlji.

Devojčica, čija je majka navodno bila nasilna prema drugima, ali i prema sebi, pronađena je u nedelju ujutru, kada joj više nije bilo pomoći. Na isti način, smrću vešanjem, život je samo dva meseca ranije okončao njen vršnjak, 14-godišnji M.S. On se obesio u dvorištu svoje kuće u Ravni kod Užica.

vešanje, obešena, omča, samoubistvo, vešala, devojčica I deca se ubijaju Foto-ilustracija: Profimedia

Mesec dana pre toga selo Negosavlje kod Medveđe utihnulo je nakon tragedije u kojoj je učenik šestog razreda Nikola M. pucao sebi u usta iz očevog pištolja. U potresnom pismu je naveo "da ne može više da podnese kritike zbog loših ocena".

- Sada više nećete imati koga da kritikujete. Nadam se da će dete koje mama čeka biti bolje nego ja. Nemam ništa da vam ostavim, osim ušteđevine od 15 evra - napisao je on, a preneli su mediji.

Prošle godine Robert M. (15) iz Novog Sada obesio se o radijator u porodičnom stanu. Tri dana pre nego što je digao ruku na sebe, na Instagramu je objavio fotografiju na kojoj stoji na kutiji s maramom vezanom oko vrata.

Stefan Simić Stefan nije mogao da podnese nemaštinu/ Foto: Facebook

Javnost je naročito potresla smrt Stefana Simića (18) iz Mola, koji se u septembru 2016. godine obesio u šumi kraj Tise, jer više nije mogao da podnese nemaštinu u kojoj je živeo celo svoje detinjstvo.

VIDEO: Ovo je zgrada u kojoj se ubila lepa voditeljka

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Marko

    20. maj 2019 | 08:52

    To su sve deca koja nemaju roditelje..imaju ih fizicki,ali ne brinu o njima..

  • Baka

    20. maj 2019 | 08:50

    Za sve su krive majke. Ne mozes biti uspesna majka a da juris karijeru

  • sssss

    20. maj 2019 | 09:16

    Pisete gluposti, zapitajte se kakvi ste vi roditelji i molite se Bogu da vas takva sudbina ne zadesi!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA