≫ 

Policija je na Batrovcima zaustavila "golf 4", u kom su bila dva Albanca: Kad su videli čime su "nafilovali" vrata auta, odmah su ih uhapsili

U prethodnom razgovoru sa carinicima oni su rekli da nemaju ništa da prijave osim ličnog prtljaga

  • 6

Carinici su u saradnji sa policijom, na izlaznoj strani graničnog prelaza Batrovci, sprečili krijumčarenje više od 18.000 psihoaktivnih tableta, saopštila je Uprava carina.

Prekršaj je otkriven 18. maja kada su službenici granične policije za detaljnu kontrolu izdvojili automobil "golf 4" švajcarskih registarskih oznaka.

Njime su iz naše južne pokrajine ka Švajcarskoj putovala dvojica muškaraca albanske nacionalnosti, od kojih je jedan imao slovenačke, a drugi švedske lične isprave.

U prethodnom razgovoru sa carinicima oni su rekli da nemaju ništa da prijave osim ličnog prtljaga.

Međutim, detaljan pregled je pokazao da se ispod tapacirunga svih automobilskih vrata nalaze sakriveni blisteri sa lekovima koji sadrže psihoaktivne supstance.

Ispostavilo se da je reč o skoro 18.000 tableta "tramadola" slovenačkog i makedonskog proizvođača i oko 400 tableta "trodona" srpskog porekla.

Slučaj je u dalju nadležnost preuzela policija.

VIDEO: Veliko hapšenje dilera u Beogradu

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Mirjana

    20. maj 2019 | 10:39

    Ti su lekovi p r otiv jakih bolova. Koriste ih mnogi koji su zavisni od droge. Sad lepo u zatvor.

  • Aki

    20. maj 2019 | 13:26

    Pretresti ih pri prelasku administrativne granice, sprečiti prelaz, pa neka odaberu pravac preko milove prćije, makedonije, bugarske ...Tog otrova se treba ratosiljati.

  • y

    20. maj 2019 | 12:25

    Oni ili voze drogu ili oružje .

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA