Veliko hapšenje na granici sa Mađarskom: Iza rešetaka kriminalna grupa koja je švercovala nekoliko stotina hiljada tableta

Droga je bila namenjena kupcima u Švedskoj

  • 0

Po nalogu Tužilaštva za organizovani kriminal policija je uhapsila petočlanu grupu koja se sumnjiči da je od početka ove godine kontinuirano nabavljala tablete sa liste opojnih droga kao što su tramol hh (tramadol hidrohlorid), sanval i ksalol. Reč je o više stotina hiljada tableta, precizira se u saopštenju tužilaštva.

Uhapštni su D.O, P.P, N.L, D.T. i M.M.

Tužilaštvo navodi da je policija od početka godine u tri navrata po nalogu Tužilaštva za organizovani kriminal pronašla i oduzela pomenutu opojnu drogu na graničnim prelazima sa Mađarskom.

Prema saznanjima koje tužilaštva i policija poseduju, droga je bila namenjena kupcima u Švedskoj. U ovom momentu vrednost oduzete opojne droge procenjuje se na više od milion evra.

Nakon saslušanja osumnjicenih tužilac za organizovani kriminal doneće odluku o daljem toku krivičnog postupka, navodi se u sapštenju.

(Telegraf.rs/Tanjug)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA